Ingyenes házhozszállítás
 
Kosár tartalmaTC Image
Termékek: 0 darab
Összesen: 0,- HUF + ÁFA
Használati utasítások
 
TERMÉK GYORSKERESŐ
Szervíz hibabejelentés
 
 
Crown Cup System - a visszaváltható pohár
 
Tekintse meg bemutatótermünket gömbpanorámában
 
A hűtés új világa
 
Hidegre tesszük a meleget! KONYHA- ÉS HŰTÉSTECHNIKAI TANÁCSADÁS, TERVEZÉS, KIVITELEZÉS, GYÁRTÁS, KERESKEDELEM ÉS SZERVÍZ
 
kínálatunk konyhafelszerelésekkel bővült
 
Nálunk 2 év garancia jár hűtéstechnológiai termékekre
 
Finanszírozás
 
Saját gyártású termékek kíváló minőségben
 

Szerviz

TC Hungary Service
Rólunk

A TC cégcsoport szervize, a Crown Cool Kft. komoly múltra  tekint vissza. 1985-ben alakult meg a szervizhálózatunk, majd 1986-ban indul  meg a gyártás is. A Crown Cool Kft. 1991 óta az országban egyedülálló és hatékony, szervizkapcsolaton alapuló országos szervizhálózatot működtet.  Magyarországi szerviztevékenységünket, éppúgy  minta a régió összes országában működő szervizcégünk tevékenységét, a  hatékonyság és az ügyfélorientált munkavégzés jellemzi. Partnereink  megelégedését szolgálva, jelentősen fejlesztettük cégünk ügyfélszolgálati,  koordinációs szolgáltatását.

CRS – az  Ügyfeleink és azok Partnereinek a bejelentéseit, a hétvégén is működő  koordinációs központunk bonyolítja.

PDA  - adminisztrációnk segítségével, már a  helyszínen rögzítjük az elvégzett munkát és a felhasznált anyagok mennyiségét.

TRS – a nyitott  riport rendszer (TRS) segítségével a partnereink az elvégzett munka után  közvetlenül értesülhetnek a szerviztevékenységünkkel kapcsolatban, de a naponta  lefutó elektronikus riportrendszer napi státusz riportot küld a bejelentett  munkák állásáról.

TP/EC – az  egységes és magas színvonalú munkavégzés megvalósulásáról a technológiát  szabályzó leírások, a munkavégzés magas színvonalát az Etikai Kódex biztosítja.

CLS – a komplex  logisztikai rendszerünk (CLS), mely magában foglalja a raktározást (több mint 1.000  m2 raktárfelület országosan), raktári szervizelést, felújítást (refurbishment),  valamint a komplett eszközanalitika (asset management) tevékenységet.
Munkatársaink szakmai képzettségét és fejlődését -  Magyarországon egyedülálló módon – a többi országban működő szervizcégünkkel  közös, szakmai információcserék és képzések szolgáltatják.

Előnyünk – a magas  színvonalú szerviz tevékenység mellett:
Magyarország legnagyobb  és legsűrűbb szervizhálózata = leggyorsabb és legolcsóbb kiszállás!


SZERVIZBEN NYERNI IGAZÁN A KM KÖLTSÉGEKEN, ÉS AZ IDŐN LEHET!

Szervíz hibabejelentés
 
HÍREK
Profi hűtőt hitelre? Csak a Thermotechnikánál! 2016.10.03. - Örömmel értesítjük kedves partnereinket, hogy a Thermotechnika egyedülálló hitel és lízing konstrukciót kínál. Bővebben >>>
Thermotechnika siker a SIRHA-n Az utóbbi években a kiállítások látogatottsága és ennek megfelelően a kommunikációs hatékonysága lecsökkent. Úgy tűnt az internet mindent megold. Bővebben >>>
Forralt vizes csaptelep – fantasztikus újdonság 2015.11.12. - A HotSpot Titanium forralt vizes csaptelep a jövőt hozza el nekünk. A vízforralók  és a várakozás ideje lejárt! A gyönyörű és praktikus innováció segítségével  egyetlen mozdulattal forrásban lévő vízhez juthat. Bővebben >>>
 
 
 
 

Thermotechnika Kereskedelmi Kft.

Cím: H1103 Budapest, Kőér u. 3/F. • Telefon: (+36-1) 260-7126 • Fax: (+36-1) 433-3851 • E-mail: info@tchungary.com

Croatia |  Hungary |  Romania |  Serbia |  Slovakia |  The Czech Republic