Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 

Akciók és promóciók

kamra

Legújabb sztárjaink készletről, azonnal, megfizethetően

Nézze meg új rozsdamentes termékeinket! Hűtők, fagyasztók, feltéthűtők és hűtött munkaasztalok széles választéka várja Önt!


kamra

Korszerűsítés minden tér(b)en!

Beépíthető vevőtéri hűtő- és mélyhűtőkamráink energiatakarékosak, egyedi méretben rendelhetőek, valamint kevesebb zajjal és hőleadással járnak.


Készletkisöprés akció

Készletkisöprés

Az akció a készlet erejéig érvényes! A feltüntetett árak nettó átadási árak. Kérjük telefonon érdeklődjön munkatársainknál.


Értékcsökkent termékek kiárusítása

Értékcsökkent termékek

Nézze meg a TC Outlet kínálatát, ahol új, kifutó, csomagolássérült és szépséghibás termékek várják, hogy raktárról azonnal Önhöz kerüljenek, akár féláron! Előzzön meg mindenkit, hogy Ön vihesse el a kiszemelt terméket!


Bemutatótermi akció

Bemutatótermi akció

Kőér utcai bemutatótermünkben kiállított, sértetlen, vagy kisebb esztétikai hibás, eredeti csomagolás nélküli termékeket, garanciával, most kedvezményes áron vásárolhatja meg! Éljen a lehetőséggel, nézze meg az akcióban szereplő készülékeket, rendelje meg és vigye el akár rögtön!

A feltüntetett árak nettó átadási árak. Kérjük telefonon érdeklődjön munkatársainknál..


Tartósan alacsony árak

Tartósan alacsony árak

A feltüntetett árak nettó átadási árak. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. Kérjük telefonon érdeklődjön munkatársainknál.


Ide süss, cukrász eszközök széles választéka!

Ide süss, cukrász eszközök széles választéka!

Ha cukrászat, akkor nálunk mindent megtalálsz. Kombi sütők, süteményes vitrinek, előkészítő gépek és minden eszköz, ami a minőségi és mennyiségi alkotáshoz szükséges.

Nézz szét alábbi termékeink között, de ha valamit nem találnál, fordulj hozzánk bizalommal!

 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).