Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Akciók

Hihetetlen szerda akció

Hihetetlen szerda

ÁRAINK CSAK SZERDAI (2021.01.27.) MEGRENDELÉS ESETÉN ÉRVÉNYESEK! Weboldalunkon történt megrendelés esetén munkatársaink az akciós árat veszik figyelembe. 


Buffet and snack appliences with discount!

Büfé és snack berendezések kedvezményes áron!

Készüljön fel professzionális gépekkel a nyári forgatagra! Vásároljon nálunk elektromos olajsütőt és szeletsütőt 2021. január 4 - 31 között akár 15 % kedvezménnyel!

A feltüntetett árak nettó átadási árak. További kedvezmények nem vehetők igénybe. Weboldalunkon történt megrendelés esetén munkatársaink az akciós árat veszik figyelembe.


Hűtő- és fagyasztókamrák most akár 15% kedvezménnyel

Hűtő- és fagyasztókamrák most akár 15% kedvezménnyel!

Vásároljon 2021. január 4 és 31. között egyedi és standard hűtőkamrát akár 15% kedvezménnyel!

Válogasson 30 db különböző méretű monoblokkos, standard hűtő és mélyhűtő kamránk közül a lenti termékfotókra kattintva, vagy kérje ajánlatunkat egyedi kamrája tervezésére és kivitelezésére. Várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeink egyikén:


Készletkisöprés akció

Készletkisöprés akció

Az akció a készlet erejéig érvényes! A feltüntetett árak nettó átadási árak. Kérjük telefonon érdeklődjön munkatársainknál.


Értékcsökkent termékek kiárusítása

Értékcsökkent termékek kiárusítása

Az akció a raktáron lévő termékekre vonatkozik, a kedvezményes árak a készlet erejéig érvényesek. A feltüntetett árak nettó átadási árak. Kérjük telefonon érdeklődjön munkatársainknál.


Bemutatótermi akció

Bemutatótermi akció

Az akció a Kőér utcai Bemutatótermünkben kiállított, sértetlen, vagy kisebb esztétikai hibájú, eredeti csomagolás nélküli termékekre vonatkozik, amelyek a helyszínről akár azonnal elvihetők. A feltüntetett árak nettó átadási árak. Kérjük telefonon érdeklődjön munkatársainknál.


Ingyenes házhozszállítás

Ingyenes házhozszállítás

Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén. Konyhafelszerelés, illetve express kiszállítási igény esetén kérje egyedi árajánlatunkat. Az ajánlat más akciókkal és kedvezményekkel nem vonható össze.


 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).