Adatvédelem

Adatvédelem, impresszum

Az adatok kezelője a Thermotechnika Kereskedelmi Kft. (székhely: 1103. Budapest, Kőér utca 3/F).

Az adatkezelés célja: kereskedelmi célú tájékoztatás (hírlevél küldés). 

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83075/2015.

A honlap megtekintése során, a felhasználó a személyes adatok megadásától függetlenül, látogatásakor session ID-t küld, ami az oldal elhagyásakor automatikusan törlődik. Az így kapott adatokat kizárólag saját, belső és anoním statisztikában használjuk fel.
 
Keretrendszerünkben szabványos sütik (cookie-k) találhatók, amelyeket a  weboldal statisztikáihoz valamint a vásárlás bonyolítása során a látogató által  összeállított kosárhoz kapcsolódó adatok tárolására használunk. Erről honlapunkon minden látogatót tájékoztatunk.
 
A   www.tchungary.com adatbázisában tárolt valamennyi személyes adatot bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag saját belső és anoním statisztikai célra használjuk fel, a felhasználók tárolt adatait harmadik személy részére nem adjuk tovább. A felhasználó az adatait önkéntesen adja meg.
 
A www.tchungary.com nem vállalja a felelősséget általa törölt, de keresőprogramok álltal tárolt oldalakért (pl. Google cache)
 
A felhasználók által megadott személyes adatokhoz csak az adatkezelő kijelölt munkatársa(i) férhet(nek) hozzá.
 
Személyes adataik kezeléséről a felhasználók információt kérhetnek. az adatkezelő postai címén (székhely: 1103. Budapest, Kőér utca 3/E), illetve az info@tchungary.com e-mail címen kérhető. Ugyanitt kezdeményezheti a felhasználó saját személyes adatainak módosítását és törlését is.

A honlap szolgáltatásainak nem megfelelő használata esetén az adatkezelő fenntartja a jogot az adatok törlésére. Az adatai törlését a felhasználó is kérheti az info@tchungary.com e-mail címen.

Az adatok biztonságáról a legkorszerűbb programozási irányelvek figyelembevételével gondoskodunk

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a www.tchungary.com tulajdonosa megsértette személyes adatok védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor az 1992. évi LXIII. számú - személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló; illetve az 1998. évi VI. számú az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során - törvényt vettük alapul.


Impresszum

A weboldalunk egyes tartalmainak megtekintéséhez szükséges programokat az alábbi hivatkozásokon töltheti le:

Adobe reader
Adobe flash player

A Thermotechnika Kereskedelmi Kft. a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási és Etikai Kódexét magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Bármilyen kérdésben kérjük elérhetőségeinken érdeklődjön.


Fontos címek:

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért