-->

A növekvő energiaárak miatt ugrásszerűen megnövekedtek kiadásai? Keresi a lehetőséget, hogyan tudná rezsiköltségét jelentősen visszavágni? Számos spórolási tippet hallott már, de Önnek egyik sem nyújtott valós megtakarítást?

Tudjuk, hogy minden üzlet más és más, így ami valakinek megoldást jelent, elképzelhető, hogy más esetben nem nyújt igazi segítséget. Azért, hogy biztosan mindenki megtalálja azt a lehetőséget, amivel mérsékelni tudja a mindennapi működés költségeit, több spórolási alternatívát is összegyűjtöttünk. Nézze át javaslatainkat, keresse bizalommal kollegáinkat, akik szakértő tanácsokat nyújtanak a megvalósításban- egyedi egyeztetés alapján akár helyszíni kiszállással!

Energiatakarékos berendezések

Energiatakarékos berendezések

Modern konyhatechnológiát alkalmazva, a megfelelő berendezéseket használva drasztikusan csökkenthető a rezsiköltség. Gondolja át, hogy jelenleg milyen eszközöket használ, és az egyes gépeket mikor szerezte be. Hosszú évekkel ezelőtt? A technológia fejlődésének köszönhetően a napjainkban gyártott készülékek energiafelhasználása lényegesen kedvezőbb, mint az évekkel ezelőtti társaié, így a korszerűbb berendezésekkel energiát takaríthat meg.

Nézze meg energiatakarékos berendezéseinket és keresse kollegáinkat bizalommal. Közösen biztosan találunk olyan eszközt, mely az Ön igényeihez és lehetőségeihez igazodva jelentős energiát spórol.

Energiatakarékos berendezések Kapcsolat

Üvegajtós hűtőkamra

Üvegajtós hűtőkamra

Ha üzlethelyiségében több üvegajtós hűtőszekrényt is használ, remekül alkalmazhatna helyettük üvegajtós, eladótérbe telepített hűtőkamrát. A különálló készülékek mindegyike üzemeltet egy aggregátot, ezzel szemben a hűtőkamrának mindössze egyre van szüksége, ami jelentős energiamegtakarítást eredményez.

További előny, hogy egy hűtőkamra egységes, rendezett megjelenést biztosít, egyedileg kialakítható és állítható a polcrendszerrel szerelt, ráadásul a helyiség tisztán tartását is lényegesen megkönnyíti azzal, hogy eltűnnek az egymás mellé helyezett gépek között óhatatlanul kialakuló rések.

Válasszon egyedi üvegajtós hűtőkamrát és használja ki a benne rejlő előnyöket!

Üvegajtós hűtőkamrák Kapcsolat

Multifunkcionális berendezések

Multifunkcionális berendezések

A növekvő energiaárak mellett kiemelt jelentőséget kap, hogy milyen berendezésekkel dolgozunk nap, mint nap. Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne, ha kevesebb konyhai eszközt kéne működtetnie? A multifunkcionális gépekkel mindez megvalósítható! Ezekkel az eszközökkel könnyedén helyettesíthet több hagyományos konyhai berendezést is, így nem csupán energiát spórolhat a konyhájában, de helyet is. Modern kezelőfelületüknek, beépített intelligens programjaiknak köszönhetően üzemeltetésük kevesebb szakemberrel is biztosítható.

A multifunkcionális berendezések ráadásul nem csak a hagyományos, de a modern, egészségesebb ételkészítési eljárásokra is megoldást nyújtanak. Lehetővé teszik ezzel étterme kínálatának átalakítását, optimalizálását, így csökkentett energiaköltségek mellett, egy szélesebb igényekkel bíró vendégkört is ki tud szolgálni.

Multifunkcionális berendezések Bővebb tájékoztató

Energiatakarékos berendezések

Meglévő készülékek átalakítása

Gondolt már arra, hogy meglévő eszközei kis átalakítással lényegesen energiatakarékosabban működhetnének? Hosszú távon nagy változást érhet el, akár az alábbi tippek egyikével:

  • Gázüzemű főző szigeteket, főző lapokat akár cseréjük nélkül is át lehet alakítani indukciós vagy hagyományos elektromos üzeműre, így az energiafelhasználásuk hatékonyabb lesz és a növekvő gázárak sem terhelik tovább a főzési folyamatot. A meglévő gáztűzhelyt nem kell elmozdítani, a sütő része továbbra is zavartalanul üzemeltethető, mindössze a gázrózsákat kell leszerelni és egy köztes lemez beiktatásával felhelyezni az elektromos főzőegységeket. Így a későbbiekben akár vissza is alakítható a készülék.

Találjuk meg együtt a legjobb megoldást kifejezetten Önnek!

Termékek Kapcsolat

Energiatakarékos berendezések

Általános spórolási tippek

A konyhai berendezések átalakításán és cseréjén felül a mindennapi működés során több más területen is csökkentheti költségeit. Összegyűjtöttünk számos spórolási tippet, hogy milyen további apró változtatásokkal érhet el látható eredményt. Fussa át költségcsökkentő listánkat!

Tovább a listához

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).