Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 

Teleajtós kamrák

Ha nagy mennyiségű termék/élelmiszer hidegen tárolására van szüksége, akkor a hűtőkamra építés a legjobb választás.

A TC Hungary által épített hűtőkamrák minden esetben a vállalkozások, a tárolandó élelmiszerek, egyéb termékek (gyógyszeripari, kozmetikai, vegyipari termékek) igényeihez igazodva kerülnek kialakításra.

Az élelmiszeriparban, élelmiszerek biztonságos tárolására moduláris hűtőkamrákat ajánlunk. Ezek a kamrák egyszerűen telepíthetők, az igényeknek megfelelő (hűtés, fagyasztás, gyors fagyasztás, ultramélyhűtő kamrák) hőmérséklet tartományt maximális biztonságban tartják.

Ha eltérő hőmérséklet tartományú termék tárolására van szüksége, akkor úgynevezett kombi hűtőkamrák építését javasoljuk, amelyekben több hőmérsékleti zónát alakítunk ki. Például egy 2 ̊ C - 12 ̊ C közötti hőmérséklettartományú helyiséget és egy -22 ̊ C-ig terjedő hőmérséklettartományú fagyasztó részt.

Nagy méretű és mennyiségű élelmiszerek, más állandó hőmérsékletet igénylő termékek tárolására, akár gépekkel járható ipari méretű hűtőkamrák építését is vállaljuk.

Hűtőkamráink minden esetben partnereink igényeihez egyedileg alakítjuk.

A Thermotechnika-Crown Cool Kft. kizárólag kiváló minőségű berendezéseket épít, garantált minőségben, amelyre extra, kétéves garanciát is vállalunk.

Hűtőkamráink a HACCP és ISO minőségbiztosítási követelményeknek tökéletesen megfelelnek.

Hatékonyság: Az általunk telepített hűtőkamrák kétkomponensű PUR/PIR hab szendvicspanelből készülnek. Ennek a korszerű anyagnak köszönhetően készülhetnek egyedi igényeknek megfelelő hűtőkamrák.

Környezettudatosság: Termékeink anyagkiválasztásánál szempont, hogy minimalizáljuk a környezeti terhelést, ezért az általunk használt anyagok újrafeldolgozhatók, a technológia a legkisebb káros anyag kibocsátással és legjobb energiahatékonysággal párosul.

Gépészet: Hűtőkamráink kialakítása során split vagy monoblokk rendszereket alkalmazunk, ideális kapacitású gépészettel szereljük fel, így nincs csúcsrajáratás és kizárólag megbízható gyártók termékeit építjük be.

Biztonság: A biztonsági követelményeket figyelembe véve kamráinkban pánik gomb működik, illetve speciális hűtőtéri zárszerkezetünkkel a hűtőkamra ajtó belülről is nyitható.

Tervezés: Hűtéstechnikai mérnök csapatunk a kialakítandó hűtőkamrákról előzetes kalkulációt végez (kapacitás és belső elrendezés), és elkészíti a kamrák 2D-s alaprajzát és 3D-s látványtervét is.

TC | Mélyhűtőkamra

TC | Mélyhűtőkamra

Külső méretek (szé x mé x ma):

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

TC | Sokkolókamra

TC | Sokkolókamra

Külső méretek (szé x mé x ma):

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

TC | Teleajtós hűtőkamra

TC | Teleajtós hűtőkamra

Külső méretek (szé x mé x ma):

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).