Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Üvegajtós kamrák

Vevőtérbe helyezhető, üvegezett, logózható hűtőkamráink a legkedvezőbb árú megoldás az olyan kereskedelmi egységek számára, ahol két vagy több hűtő elhelyezésére van szükség.

Érvek a keskeny, üvegajtós kamrák mellett:

Energiahatékonyság, gyors megtérülés

Az alacsonyabb beruházási költségek és energia­hatékonyság miatt gyorsabb megtérüléssel számol­hat. Az energia költségek csökkentését a szuper­hatékony panel­szerkezet mellett, számos más jellemző segíti. Ilyen például a magas fokú automatizálás, a digitális hőmérséklet kijelző, az intelligens megoldások, a LED világítás. Hőcserélő beépítésével az elvont hő is hasznosítható, akár más helyiségek fűtésére.

Helykihasználás

Az adott helyiség méreteihez igazodó kialakítás, a rendelkezésre álló hely maximális kihasználásával.

Speciális polcrendszer

Az üvegajtós keskeny kamrák speciális polcrendszereinek köszönhetően kontrollálható a termékek adagolása, nem keletkezik lejárt szavatosságú termék. A hasonló méretű álló hűtőkhöz képest nagyobb tárolókapacitással rendelkezik.

Esztétikum

A sok egymás mellé helyezett ital-, élelmiszerhűtők helyett egységes, homogén, igény szerint grafikázható árubemutató felület alakítható ki.

  • Hűtőkamráink minden esetben partnereink igényeihez egyedileg alakítjuk.
  • A Thermotechnika-Crown Cool Kft. kizárólag kiváló minőségű berendezéseket épít, garantált minőségben, amelyre extra, kétéves garanciát is vállalunk.
  • Hűtőkamráink a HACCP és ISO minőségbiztosítási követelményeknek tökéletesen megfelelnek.
  • Hatékonyság: Az általunk telepített hűtőkamrák kétkomponensű PUR/PIR hab szendvicspanelből készülnek. Ennek a korszerű anyagnak köszönhetően készülhetnek egyedi igényeknek megfelelő hűtőkamrák.
  • Környezettudatosság: Termékeink anyagkiválasztásánál szempont, hogy minimalizáljuk a környezeti terhelést, ezért az általunk használt anyagok újrafeldolgozhatók, a technológia a legkisebb káros anyag kibocsátással és legjobb energiahatékonysággal párosul.
Saját gyártású termék
TC | Üvegezett mélyhűtő kamra

TC | Üvegezett mélyhűtő kamra

Külső méretek (szé x mé x ma):

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

Saját gyártású termék
TC | Üvegajtós keskeny kamra

TC | Üvegajtós keskeny kamra

Külső méretek (szé x mé x ma):

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

Saját gyártású termék
TC | Üvegezett járható kamra

TC | Üvegezett járható kamra

Külső méretek (szé x mé x ma):

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).