Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 

Üvegajtós kamrák

Vevőtérbe helyezhető, üvegezett, logózható hűtőkamráink a legkedvezőbb árú megoldás az olyan kereskedelmi egységek számára, ahol két vagy több hűtő elhelyezésére van szükség.

Érvek a keskeny, üvegajtós kamrák mellett:

Energiahatékonyság, gyors megtérülés

Az alacsonyabb beruházási költségek és energia­hatékonyság miatt gyorsabb megtérüléssel számol­hat. Az energia költségek csökkentését a szuper­hatékony panel­szerkezet mellett, számos más jellemző segíti. Ilyen például a magas fokú automatizálás, a digitális hőmérséklet kijelző, az intelligens megoldások, a LED világítás. Hőcserélő beépítésével az elvont hő is hasznosítható, akár más helyiségek fűtésére.

Helykihasználás

Az adott helyiség méreteihez igazodó kialakítás, a rendelkezésre álló hely maximális kihasználásával.

Speciális polcrendszer

Az üvegajtós keskeny kamrák speciális polcrendszereinek köszönhetően kontrollálható a termékek adagolása, nem keletkezik lejárt szavatosságú termék. A hasonló méretű álló hűtőkhöz képest nagyobb tárolókapacitással rendelkezik.

Esztétikum

A sok egymás mellé helyezett ital-, élelmiszerhűtők helyett egységes, homogén, igény szerint grafikázható árubemutató felület alakítható ki.

  • Hűtőkamráink minden esetben partnereink igényeihez egyedileg alakítjuk.
  • A Thermotechnika-Crown Cool Kft. kizárólag kiváló minőségű berendezéseket épít, garantált minőségben, amelyre extra, kétéves garanciát is vállalunk.
  • Hűtőkamráink a HACCP és ISO minőségbiztosítási követelményeknek tökéletesen megfelelnek.
  • Hatékonyság: Az általunk telepített hűtőkamrák kétkomponensű PUR/PIR hab szendvicspanelből készülnek. Ennek a korszerű anyagnak köszönhetően készülhetnek egyedi igényeknek megfelelő hűtőkamrák.
  • Környezettudatosság: Termékeink anyagkiválasztásánál szempont, hogy minimalizáljuk a környezeti terhelést, ezért az általunk használt anyagok újrafeldolgozhatók, a technológia a legkisebb káros anyag kibocsátással és legjobb energiahatékonysággal párosul.
Saját gyártású termék
TC | Üvegezett mélyhűtő kamra

TC | Üvegezett mélyhűtő kamra

Külső méretek (szé x mé x ma):

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

Saját gyártású termék
TC | Üvegajtós keskeny kamra

TC | Üvegajtós keskeny kamra

Külső méretek (szé x mé x ma):

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

Saját gyártású termék
TC | Üvegezett járható kamra

TC | Üvegezett járható kamra

Külső méretek (szé x mé x ma):

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).