Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Hűtéstechnikai berendezések és gépek

A TC Hungary piacvezető hűtéstechnikai cégként professzionális hűtőberendezéseket forgalmaz a HoReCa üzleti, egészségügyi és élelmiszeripari szektorok számára. Hűtővitrineket, háttérhűtőket, borhűtőket, egyéb magas színvonalú berendezéseket és gyors karbantartási szolgáltatásokat kínálunk a hazai szolgáltatási hálózaton belül.

Eszközeink megfelelnek az összes szükséges minőségi szabványnak, és értéket adnak vállalkozásának, intézményének, ahol a hűtéstechnikai berendezést használni fogják.

Ha szüksége van üzleti igényeihez igazodó hűtéstechnikai berendezésre, akkor válasszon az alábbi termékek közül, vagy további információért forduljon szakembereinkhez!

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).