Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
Akciós termék
MKv 3910 var. H63 | LIEBHERR Gyógyszerészeti hűtőszekrény

MKv 3910 var. H63 | LIEBHERR Gyógyszerészeti hűtőszekrény

A MKv 3910 var. H63 | Gyógyszerészeti hűtőszekrény egy bruttó 361 literes, a DIN 58345 szabvány előírásának megfelelően kialakított, ventilációs hűtésű rendszerrel rendelkező gyógyszerészeti hűtőszekrény. Ajtaja zárható, HardLine teli ajtó, amely önműködően csukódik és nyitásának iránya megváltoztatható. A hűtési tartomány gyárilag beállított és a felhasználó által nem módosítható ez az érték. Érintőgombos vezérlő elektronika és digitális hőmérsékletkijelző van beépítve. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási funkcióval, alsó referencia szondával és biztonsági termosztáttal is rendelkezik a hűtőszekrény. Beépített 12V akkumulátor segítségével áramszünet esetén hálózattól független az áramellátás és a jeltovábbítás 12 órán keresztül. RS 485 csatlakozó. Termékhőmérséklet érzékelő szonda bemenet (átmérő: 10 mm). A hőmérsékletstabilitás és állandóság miatt az EN 60068-3 mérési norma alapján a hűtő részben a grádiens 4,1 K, a maximális fluktuáció 3,6 K. Feszültségmentes érintkező, amely a központi riasztórendszerre csatlakoztatható, valamint billentyűzár is elérhető. A külső burkolat fehér porszórt acél, a belső pedig egy darabból öntött polisztirol, amelyen álpárologtató védőburkolat van. A hűtőszekrény belsejében 2 db 440x420 mm méret, fehér színű védőbevonatos acél rácspolc, 8 db kihúzható rendező fiók (3 sor, 12 elosztó) és egy padlótároló található. A polcok terhelhetősége egyenként 45 kg. Nyitómechanizmusos  fogantyú. Automatikus leolvasztás.


A Liebherr ipari termékekre 5 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

A különböző vakcinák rakodási segédlete letölthető a képek alatt a "Dokumentumok letöltése"-re kattintva!

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 597 x 615 x 1840 mm
  • Energiafogyasztás: 0,846 kWh/24h
  • Súly: 73 kg
  • Hűtéstartomány: +5 °C
  • Bruttó űrtartalom: 361 liter
In stock Gyógyszerészeti hűtők > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 1 510 990,- HUF
Akciós ár: 1 435 441,- HUF

Bruttó ár: 1 823 010,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).