Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
LCv 4010 | LIEBHERR Laboratóriumi kombinált hűtő- és fagyasztószekrény

LCv 4010 | LIEBHERR Laboratóriumi kombinált hűtő- és fagyasztószekrény

 1. Főoldal
 2. Laboratóriumi hűtők és fagyasztók
 3. Egészségügyi berendezések
 4. Hűtéstechnika

Az LCv 4010 | Laboratóriumi kombinált hűtő- és fagyasztószekrény egy bruttó 361 literes, két kompresszorral, különszabályozható hűtőkörökkel felszerelt ipari hűtőszekrény. A hűtőrész ventilációs hűtési rendszerű, a mélyhűtő része statikus (SmartFrost – szigetelésbe habosított elpárologtató) hűtési rendszer. Zárható HardLine teli ajtókkal rendelkezik, amelyek önműködően csukódik és nyitásának iránya megváltoztatható. Az ajtó szigetelése higiénikus és cserélhető. Érintőgombos vezérlő elektronika, valamint digitális, 1/10 fok pontos hőmérsékletkijelzővel van felszerelve. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási rendszerrel, integrált adatmemóriával ellátott a mélyhűtő szekrény. 1 ponton történő hőmérséklet kalibrálás. Feszültségmentes érintkező, amely a központi riasztórendszerre csatlakoztatható. RS 485 csatlakozó. A hőmérsékletstabilitás és állandóság miatt az EN 60068-3 mérési norma alapján a hűtő részben a grádiens: 5,2 K, a maximális fluktuáció: 5,7 K, mélyhűtő részben a grádiens: 7,9 K, a maximális fluktuáció: 5,5 K. Billentyűzárral felszerelt a fagyasztó. Kívül fehér színű porszórt acél a burkolat, belül pedig egy darabból öntött polisztirol. A mélyhűtő belsejében 4 db megerősített 440x409 méretű, fehér színű védőbevonatos acél rácspolc, padlórács van elhelyezve. A polcok magassága 35 mm-ként állítható és egyenkénti terhelhetőségük 45 kg. A mélyhűtő részben pedig 3 darab kivehető műanyag fiók van üvegpolcokon, a polconkénti terhelhetőség 24 kg . Nyitómechanizmusos fogantyú. Automatikus leolvasztás a hűtőben, manuális a fagyasztóban.


A Liebherr termékekre 2+3 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

 • Külső méretek
  (szé x mé x ma): 597 x 615 x 2000 mm
 • Súly: 90 kg
 • Hűtéstartomány: +3/+16 -9/-30 °C
 • Energiafogyasztás: 1,800 kWh/24h
 • Bruttó űrtartalom: 361 (254+107) liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 1 014 000,- HUF

Bruttó ár: 1 287 780,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).