Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
LGT 4725 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő láda

LGT 4725 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő láda

A LGT 4725 | Laboratóriumi mélyhűtő láda egy bruttó 441 literes, statikus hűtési rendszerrel felszerelt egészségügyi mélyhűtő láda. Zárható felnyíló teli tetővel és belső LED világítással rendelkezik.  Comfort vezérlő elektronika és digitális hőmérsékletkijelző. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási funkció, StopFrost rendszer és integrált memória is elérhető. Egy ponton történő hőmérséklet kalibrálás. Feszültségmentes érintkező, amely a központi riasztórendszerre csatlakoztatható. RS 485 csatlakozó. Kalibrálható termékhőmérséklet érzékelő szonda csatlakozási lehetőség és bemenet (átmérő: 10 mm). A hőmérsékletstabilitás és állandóság miatt az EN 60068-3 mérési norma alapján a hűtő részben a grádiens 3,5 K, a maximális fluktuáció 1,8 K.  A külső burkolat fehér színű porszórt acél, a belső pedig fehér színű alumínium. Kosarak nélkül kapható, de maximális számuk 16 db.


A Liebherr termékekre 2+3 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 1648 x 808 x 919 mm
  • Súly: 91 kg
  • Hűtéstartomány: -10/-45 °C
  • Energiafogyasztás: 4,352 kWh/24h
  • Bruttó űrtartalom: 441 liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 791 000,- HUF

Bruttó ár: 1 004 570,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).