Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
Prémium termék
LGv 5010 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő szekrény -35°C

LGv 5010 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő szekrény -35°C

Az LGv 5010 | Laboratóriumi mélyhűtő szekrény egy bruttó 478 literes, ventilációs hűtési rendszerrel felszerelt ipari mélyhűtő szekrény. Zárható SwingLine teli ajtóval rendelkezik, amely önműködően csukódik és nyitásának iránya megváltoztatható. Az ajtó szigetelése higiénikus és cserélhető. Érintőgombos vezérlő elektronika, valamint digitális, 1/10 fok pontos hőmérsékletkijelzővel van felszerelve. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási rendszerrel, integrált adatmemóriával ellátott a mélyhűtő szekrény. 1 ponton történő hőmérséklet kalibrálás. Feszültségmentes érintkező, amely a központi riasztórendszerre csatlakoztatható. RS 485 csatlakozó. Kalibrálható termékhőmérséklet érzékelő szonda csatlakoztatási lehetőség és bemenet (átmér: 10 mm). A hőmérsékletstabilitás és állandóság miatt az EN 60068-3 mérési norma alapján a grádiens: 5,8 K, a maximális fluktuáció: 4,9 K. Billentyűzárral, nyomáskiegyenlítő szeleppel és forrógázos keretfűtéssel is felszerelt a fagyasztó. Kívül fehér színű porszórt acél a burkolat, belül pedig egy darabból öntött polisztirol. A mélyhűtő belsejében 4 db megerősített 602x485mm méretű, fehér sznű védőbevonatos acél rácspolc, padlórács, 8 db kivehető műanyag fiók, 2 db kivehető kosár van elhelyezve. A polcok magassága 85 mm-ként állítható és egyenkénti terhelhetőségük 60 kg. Nyitómechanizmusos fogantyú. Automatikus leolvasztás.


A Liebherr termékekre 2+3 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 747 x 750 x 1844 mm
  • Súly: 123 kg
  • Hűtéstartomány: -9/-35 °C
  • Energiafogyasztás: 3,410 kWh/24h
  • Bruttó űrtartalom: 478 liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 1 173 000,- HUF

Bruttó ár: 1 489 710,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).