Tisztelt Partnerünk! Forintos számláinkat a teljesítési napi MKB kereskedelmi deviza eladási árfolyamon állítjuk ki.
Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
Akciós termék
Prémium termék
LGv 5010 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő szekrény -35°C

LGv 5010 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő szekrény -35°C

Az LGv 5010 | Laboratóriumi mélyhűtő szekrény egy bruttó 478 literes, ventilációs hűtési rendszerrel felszerelt ipari mélyhűtő szekrény. Zárható SwingLine teli ajtóval rendelkezik, amely önműködően csukódik és nyitásának iránya megváltoztatható. Az ajtó szigetelése higiénikus és cserélhető. Érintőgombos vezérlő elektronika, valamint digitális, 1/10 fok pontos hőmérsékletkijelzővel van felszerelve. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási rendszerrel, integrált adatmemóriával ellátott a mélyhűtő szekrény. 1 ponton történő hőmérséklet kalibrálás. Feszültségmentes érintkező, amely a központi riasztórendszerre csatlakoztatható. RS 485 csatlakozó. Kalibrálható termékhőmérséklet érzékelő szonda csatlakoztatási lehetőség és bemenet (átmér: 10 mm). A hőmérsékletstabilitás és állandóság miatt az EN 60068-3 mérési norma alapján a grádiens: 5,8 K, a maximális fluktuáció: 4,9 K. Billentyűzárral, nyomáskiegyenlítő szeleppel és forrógázos keretfűtéssel is felszerelt a fagyasztó. Kívül fehér színű porszórt acél a burkolat, belül pedig egy darabból öntött polisztirol. A mélyhűtő belsejében 4 db megerősített 602x485mm méretű, fehér sznű védőbevonatos acél rácspolc, padlórács, 8 db kivehető műanyag fiók, 2 db kivehető kosár van elhelyezve. A polcok magassága 85 mm-ként állítható és egyenkénti terhelhetőségük 60 kg. Nyitómechanizmusos fogantyú. Automatikus leolvasztás.


A Liebherr ipari termékekre 5 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 747 x 750 x 1844 mm
  • Energiafogyasztás: 3,410 kWh/24h
  • Súly: 123 kg
  • Hűtéstartomány: -9/-35 °C
  • Bruttó űrtartalom: 478 liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 3 382,00 EUR
Akciós ár: 3 213,00 EUR

Bruttó ár: 4 080,51 EUR

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).