Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
LKexv 5400 | LIEBHERR Laboratóriumi hűtőszekrény

LKexv 5400 | LIEBHERR Laboratóriumi hűtőszekrény

Az LKexv 5400 | Laboratóriumi hűtőszekrény egy bruttó 554 literes, ventilációs hűtési rendszerű felszerelt ipari hűtőszekrény. Robbanásbiztos/sziramentes belső tér. Zárható HardLine teli ajtóval rendelkezik, amely nyitásának iránya megváltoztatható. Az ajtó szigetelése higiénikus és cserélhető. Mechanikus vezérlés, valamint digitális hőmérsékletkijelzővel van felszerelve. A hőmérsékletstabilitás és állandóság miatt az EN 60068-3 mérési norma alapján a hűtő részben a grádiens 6,9 K, a maximális fluktuáció 5,8 K. Kívül fehér színű porszórt acél a burkolat, belül pedig egy darabból öntött polisztirol. A hűtő belsejében 5 db 600x550 mm méretű üvegpolc és padló tároló van beszerelve. A polcok egyenkénti terhelhetősége 40 kg és a köztük lévő távolság 35 mm. Automatikus leolvasztás. Nyitómechanizmusos fogantyú.


A Liebherr termékekre 2+3 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 750 x 730 x 1640 mm
  • Súly: 84 kg
  • Hűtéstartomány: +1/+15 °C
  • Energiafogyasztás: 0,983 kWh/24h
  • Bruttó űrtartalom: 554 liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 671 000,- HUF

Bruttó ár: 852 170,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).