Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
LKv 3913 | LIEBHERR Laboratóriumi hűtőszekrény

LKv 3913 | LIEBHERR Laboratóriumi hűtőszekrény

A LKv 3913 | Laboratóriumi hűtőszekrény egy bruttó 386 literes, ventilációs légbefúvásos hűtési rendszerrel felszerelt ipari hűtő. Zárható HardLine hőszigetelt üveg ajtóval, amelyek önműködően csukódik és nyitásának iránya megfordítható, valamint az ajtó szigetelése higiénikus és kicserélhető. Kapcsolható, belső LED világítás. A vezérlő elektronika elektromos és érintőgombos. Digitális 1/10 fok pontos hőmérsékletkijelzés. Kalibrálható alsó referencia szonda (ventilátor hiba esetére), valamint biztonsági termosztát (megakadályozza, hogy a hőmérséklet +2 °C alá essen). Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási funkcióval, integrált adatmemóriával felszerelt hűtőszekrény. Egy ponton történő hőmérsékletkalibrálás lehetséges (a beállított és a tényleges belső hőmérséklet között az eltérés 0,1°C pontosságú állítási lehetősége, 1 hőmérsékletre). Az érintkező feszültségmentes és a központi riasztórendszerre csatlakoztatható. A hűtőszekrény RS 485 csatlakozóval, kalibrálható termékhőmérséklet érzékelő szonda csatlakozási lehetőséggel és bemenettel (átmérő: 10 mm) van felszerelve. Az EN 60068-3 mérési norma alapján van beállítva a hőmérsékletstabilitás és állandóság. A grádiens 5,6 K, a maximális fluktuáció pedig 4,7 K. Billentyűzárral és nyomáskiegyenlítő szeleppel is rendelkezik a LKv 3913 | Laboratóriumi hűtőszekrény. A külső burkolat fehér porszórt acél, a belső pedig egy darabból öntött polisztirol. A fűtőszekrény belsejében 5 db, 440x420 mm méretű, fehér színű védőbevonatos acél rácspolc, valamint padlórács van elhelyezve. A polcok magassága 35 mm-ként állítható és egyenkénti terhelhetőségük max. 45 kg. Automatikus leolvasztás. Nyitómechanizmusos fogantyú.


A Liebherr termékekre 2+3 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 597 x 615 x 1840 mm
  • Súly: 88 kg
  • Hűtéstartomány: +3/+16 °C
  • Bruttó űrtartalom: 386 liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 871 000,- HUF

Bruttó ár: 1 106 170,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).