Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
ML4 | Patikai teleajtós fagyasztószekrény -25°C

ML4 | Patikai teleajtós fagyasztószekrény -25°C

Az ML4 - Patikai teleajtós fagyasztószekrény rozsdamentes acélból készült, külseje fehér borítást kapott, 3 polccal rendelkezik. A hűtő belső mélysége 430 mm GN 1/1 méretű edények tárolására alkalmas. Speciális tervezésű hűtésrendszer megakadályozza a termékek kiszáradását. A patikai hűtőszekrény digitális szabályozóval és automata olvasztással és automata vízpárologtató rendszerrel dolgozik. A rozsdamentes acél lábak magassága állítható. Kivehető és könnyen tisztítható mágneses tömítés, speciális ajtó és zsanérrendszer lehetővé teszi a hűtőszekrény gyógyszertárakban való precíz alkalmazást.

A fagyasztószekrényhez kerekek (W), polc polctartóval és speciáis egészségügyi kijelző panel (MD) opcionálisan rendelhetők.
Az egészségügyi panel 0,1 °C hőmérséklet-beállítás és leolvasási pontossággal üzemel; hőmérséklet-, áramszünet és ajtó riasztást biztosít valamint USB hőmérséklet-felvételt készít, riasztási kimenettel rendelkezik.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 600 x 600 x 1950 mm
  • Teljesítmény: 500 W
  • Súly: 75 kg
  • Hűtéstartomány: -10/-25 °C
  • Bruttó űrtartalom: 400 liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

Opcionális kiegészítők

MD | egészségügyi kijelző panel (Medical)
Nettó ár: 131 100,- HUF
Bruttó ár: 166 497,- HUF

Polc polctartóval (Medical)
Nettó ár: 9 200,- HUF
Bruttó ár: 11 684,- HUF

W | Kerekek (Medical)
Nettó ár: 17 000,- HUF
Bruttó ár: 21 590,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).