Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
LKPv 6523 | LIEBHERR Laboratóriumi hűtőszekrény

LKPv 6523 | LIEBHERR Laboratóriumi hűtőszekrény

 1. Főoldal
 2. Laboratóriumi hűtők
 3. Egészségügyi hűtők
 4. Hűtéstechnika

A LKPv 6523 | Laboratóriumi hűtőszekrény egy bruttó 597 literes, dupla ventilációs légbefúvásos hűtési rendszerrel, felső léghűtéses aggregáttal felszerelt ipari hűtőszekrény. Zárható SwingLine hőszigetelt üveg ajtóval, amelyek önműködően csukódik és nyitásának iránya megfordítható, valamint az ajtó szigetelése higiénikus és kicserélhető. Kapcsolható, belső LED világítás. A vezérlő elektronika elektromos és érintőgombos. Digitális 1/10 fok pontos hőmérsékletkijelzés. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási funkcióval, integrált adatmemóriával felszerelt hűtőszekrény. Egy ponton történő hőmérsékletkalibrálás lehetséges (a beállított és a tényleges belső hőmérséklet között az eltérés 0,1°C pontosságú állítási lehetősége, 1 hőmérsékletre). A vezérlés áramellátása és a jeltovábbítás áramszünet esetén egy 12V beépített akkumulátor segítségével külső hálózattól függetlenül 72 órán keresztül működni tud. Az érintkező feszültségmentes és a központi riasztórendszerre csatlakoztatható. A hűtőszekrény RS 485 csatlakozóval, kalibrálható termékhőmérséklet érzékelő szonda csatlakozási lehetőséggel és bemenettel (átmérő: 7,0 mm) van felszerelve. Az EN 60068-3 mérési norma alapján van beállítva a hőmérsékletstabilitás és állandóság. A grádiens 2 K, a maximális fluktuáció pedig 1,6 K. Billentyűzárral és nyomáskiegyenlítő szeleppel is rendelkezik a LKPv 6523 | Laboratóriumi hűtőszekrény. A külső burkolat fehér porszórt acél, a belső pedig rozsdamentes acél. A hűtőszekrény belsejében „L” alakú rozsdamentes acél polctartó sínek vannak beszerelve. 4 db megerősített, 533x650 mm méretű, szürke védőbevonatos acél rácspolc, valamint padló tároló van elhelyezve. A polcok magassága 27,5 mm-ként állítható és egyenkénti terhelhetőségük max. 60 kg. Automatikus leolvasztás. 4 db bolygó kerék, amelyekből az első kettő fékezhető.


A Liebherr termékekre 2+3 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

 • Külső méretek
  (szé x mé x ma): 700 x 830 x 2160 mm
 • Súly: 163 kg
 • Hűtéstartomány: 0/+16 °C
 • Energiafogyasztás: 1,563 kWh/24h
 • Bruttó űrtartalom: 597 liter
In stock Laboratóriumi hűtők > Egészségügyi hűtők > Hűtéstechnika

Nettó ár: 2 162 000,- HUF

Bruttó ár: 2 745 740,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).