Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
LKUexv 1610 | LIEBHERR Laboratóriumi hűtőszekrény

LKUexv 1610 | LIEBHERR Laboratóriumi hűtőszekrény

 1. Főoldal
 2. Laboratóriumi hűtők
 3. Egészségügyi hűtők
 4. Hűtéstechnika

Az LKUexv 1610 | Laboratóriumi hűtőszekrény egy bruttó 141 literes, ventilációs hűtési rendszerű felszerelt ipari hűtőszekrény. Robbanásbiztos/sziramentes belső tér. Zárható HardLine teli ajtóval rendelkezik, amely önműködően csukódik és nyitásának iránya megváltoztatható. Az ajtó szigetelése higiénikus és cserélhető. Érintőgombos vezérlő elektronika, valamint digitális, 1/10 fok pontos hőmérsékletkijelzővel van felszerelve. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási rendszerrel, kalibrálható alsó referencia szondával (ventilátor hiba esetén), integrált adatmemóriával ellátott a hűtőszekrény. 1 ponton történő hőmérséklet kalibrálás. Feszültségmentes érintkező, amely a központi riasztórendszerre csatlakoztatható. RS 485 csatlakozó. A hőmérsékletstabilitás és állandóság miatt az EN 60068-3 mérési norma alapján a hűtő részben a grádiens: 3,9 K, a maximális fluktuáció: 4,8 K. Billentyűzárral felszerelt a hűtőszekrény. Kívül fehér színű porszórt acél a burkolat, belül pedig egy darabból öntött polisztirol. A hűtő belsejében 3 db megerősített 440x420 méretű üvegpolc, padlótároló van elhelyezve. A polcok magassága 35 mm-ként állítható és egyenkénti terhelhetőségük 40 kg. Nyitómechanizmusos fogantyú. Automatikus leolvasztás a hűtőben.


A Liebherr termékekre 2+3 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

 • Külső méretek
  (szé x mé x ma): 597 x 615 x 820 mm
 • Súly: 41 kg
 • Hűtéstartomány: +3/+16 °C
 • Energiafogyasztás: 0,863 kWh/24h
 • Bruttó űrtartalom: 141 liter
In stock Laboratóriumi hűtők > Egészségügyi hűtők > Hűtéstechnika

Nettó ár: 582 000,- HUF

Bruttó ár: 739 140,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).