Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
SCCB | Hűtő box

SCCB | Hűtő box

A csomagautomata segítségével a vásárlók áttudják venni a korábban akár online megrendelt termékeiket a nap bármely időpontjában. Ha a megrendelt terékeket a  bolt elhelyezi a csomagautomatában , majd az ügyfél szöveges üzenetet kap egy kóddal. Ezt a megrendelést bármikor átveheti - akár éjszaka is, és a termékek a legjobb körülmények között várják az átvevőt. Kiváló megoldás élelmiszerek számára, mindig a legjobb hőmérsékleten tárolhatóak a termékek. A legmodernebb, legkényelmesebb és a legbiztonságosabb vásárlás formája. Hála a csomagtároló rendszernek- most a boxokban mind a friss, mind a fagyasztott élelmiszereket tárolhatja!
Alkalmas péládául  tejtermékek, hús termékek, fagyott élelmiszerek, cukrászati sütemények, kozmetikumok, gyógyszerek, gyógyászati termékek, gyümölcsök és zöldségek tárolására.

A csomagautomata rendszer négy különböző egységgel rendelkezik. (Vezélő, hűtő, fagyasztó és tároló egység.) Az egységek különböző igény szerint összekapcsolhatóak.
Minden csaomagautomata rendszernek rendelkeznie kell egy verérlő egységgel!

10 db hűtést igényló termékek átvételére alkalmas box.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 1205 x 855 x 2330 mm
  • Külső méretek (szé x mé x ma) : 1205x855x2330 mm
  • Hűtőközeg: R290
  • Hűtéstartomány: 0°C.... +4 °C
In stock Hűthető csomagautomata > Hűtéstechnika

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).