Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
 SCCB | Tároló box

SCCB | Tároló box

A csomagautomata segítségével a vásárlók áttudják venni a korábban akár online megrendelt termékeiket a nap bármely időpontjában. Ha a megrendelt terékeket a  bolt elhelyezi a csomagautomatában , majd az ügyfél szöveges üzenetet kap egy kóddal. Ezt a megrendelést bármikor átveheti - akár éjszaka is, és a termékek a legjobb körülmények között várják az átvevőt. Kiváló megoldás élelmiszerek számára, mindig a legjobb hőmérsékleten tárolhatóak a termékek. A legmodernebb, legkényelmesebb és a legbiztonságosabb vásárlás formája. Hála a csomagtároló rendszernek- most a boxokban mind a friss, mind a fagyasztott élelmiszereket tárolhatja!
Alkalmas péládául  tejtermékek, hús termékek,fagyott élelmiszerek, cukrászati sütemények, kozmetikumok, gyógyszerek, gyógyászati termékek, gyümölcsök és zöldségek tárolására.

A csomagautomata rendszer négy különböző egységgel rendelkezik. (Vezélő, hűtő, fagyasztó és tároló egység.) Az egységek különböző igény szerint összekapcsolhatóak.
Minden csaomagautomata rendszernek rendelkeznie kell egy verérlő egységgel!


Tároló box:

10 db hűtést nem igényló termékek átvételére alkalmas box.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 1205 x 855 x 2330 mm
  • Külső méretek (szé x mé x ma) : 1205x855x2330 mm
  • Hűtőközeg: R290
In stock Hűthető csomagautomata > Hűtéstechnika

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).