Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
SH D C120 | Hűtött gyorsbüfé pult

SH D C120 | Hűtött gyorsbüfé pult

Az SH D C120 hűtött gyorsbüfé pult elektronikus hőmérséklet szabályozóval és kijelzővel, belső LED világítással, belső aggregáttal, egyenes frontüveggel valamint rozsdamentes acél munkalappal és állítható lábakkal rendelkezik. Automatikus leolvasztás és olvadékvíz elpárologtatással, dinamikus hűtéssel továbbá pedállal nyitható fiókokkal (2 hűtött + 1 semleges) van felszerelve. Belseje GN kontérekhez igazított, a GN konténereket itt tudja megvásárolni.

A gyors büfépult ideális benzinkutak kiszolgáló egységébe, de másfajta gyorsétterem egységekbe is könnyen beilleszthető. 

A hűtési adatok 60% levegő páratartalom és 25°C-os környezeti hőmérsékletre vonatkoznak, ettől eltérő körülmények esetén a hűtési teljesítmény változhat!

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 1195 x 705 x 1395 mm
  • Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz
  • Nettó súly: 130 kg
  • Hűtéstartomány: +1...+10 °C
  • Energiafogyasztás: 9,8 kWh/24h
In stock Gyorsbüfé pultok > Hűtött rozsdamentes munkaasztalok > Hűtéstechnika

Kérjük érdeklődjön telefonon a részletekért.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).