Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
JDM 2 ECO STILL | Italadagoló

JDM 2 ECO STILL | Italadagoló

 1. Főoldal
 2. Italautomaták, italadagolók
 3. Hűtéstechnika

Italadagoló – 2 üdítő + hűtött szénsavmentes víz Ideális irodákba, büfékbe, teakonyhákba. Könnyen és gyorsan utántölthető. A terméktáblák egyszerűen lecserélhetőek. Beprogramozható, hogy mindig fix mennyiségű italt adjon vagy alkalmazkodjon az aktuális igényhez. Közvetlenül ivóvízhez csatlakoztatható vagy opcionálisan rendelhető tároló rekesszel. A beállítható adagolási magasság miatt megfelelő különböző magasságú csészékhez, poharakhoz, kancsókhoz is. LED-világítással, szirup adagoló szeleppel és MidMix II System-mel van ellátva. MidMix II System – Az üdítőital koncentrátum már a kivezető csőbe kerülés előtt, légmentesen lezárt rendszerben összekeveredik a friss vízzel. Ez garantálja az optimális higiéniát és tisztaságot, valamint azt, hogy minden ital után automatikusan tisztuljon az adagolócső. Így szennyeződések és rovarok nem tudnak megtelepedni a kivezetésen.

Termékjellemzők:

 • Külső méretek
  (szé x mé x ma): 420 x 430 x 420 mm
 • Víznyomás: min. 1 max. 6 bar
 • Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz
 • Teljesítmény: 250 W
 • Súly: 35 kg
 • Szirupok száma: 2 db
 • Szirup tárolókapacitás: 2x3 liter
In stock Italautomaták, italadagolók > Hűtéstechnika

Nettó ár: 617 800,- HUF

Bruttó ár: 784 606,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).