Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
JDM 4400 CO2 | Italadagoló automata

JDM 4400 CO2 | Italadagoló automata

Italadagoló automata - 4 üdítő és hűtött szénsavas víz Tökéletes italadagoló minden olyan helyre (menza, kórház, iroda), ahol hűtött, frissen készített italokra van igény. A rozsdamentes előlap, a megvilágítás és az állítható adagolási magasság praktikus használatot tesz lehetővé. Beprogramozható, hogy mindig fix mennyiségű italt adjon vagy alkalmazkodjon az aktuális igényhez. További felszereltség: - 5 választógomb (4 íz + víz) - LCD info kijelző - egyszerűen cserélhető terméktáblák - vízelárasztás elleni védelem - könnyen tisztítható és cserélhető csövek - automata pohárérzékelő - szirup adagoló szelep - jelzés szirupkifogyás esetén MidMix II System – Az üdítőital koncentrátum már a kivezető csőbe kerülés előtt, légmentesen lezárt rendszerben összekeveredik a friss vízzel. Ez garantálja az optimális higiéniát és tisztaságot, valamint azt, hogy minden ital után automatikusan tisztuljon az adagolócső. Így szennyeződések és rovarok nem tudnak megtelepedni a kivezetésen.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 450 x 570 x 650 mm
  • Víznyomás: min. 1 max. 6 bar
  • Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz
  • Teljesítmény: 365 W
  • Súly: 78 kg
  • Szirupok száma: 4 db
  • Szirup tárolókapacitás: 4x3 liter
In stock Italautomaták, italadagolók > Hűtéstechnika

Nettó ár: 1 232 400,- HUF

Bruttó ár: 1 565 148,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).