Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
SB-C-S-4 - Hűtött salátapult mozgatható ernyővel 4 x GN 1/1

SB-C-S-4 - Hűtött salátapult mozgatható ernyővel 4 x GN 1/1

  1. Főoldal
  2. Salátabárok, önkiszolgáló tálalók
  3. Hűtéstechnika

Statikus hűtésű salátapult mozgatható ernyővel, dekoratív faborítással, digitális hőfokszabályzóval, hűtőközege R404a, rozsdamentes acél elemekkel, alsó polccal, lehajtható polccal tányérok számára, valamint LED világítással. 4 x GN 1/1 méretben gyártják.

A hűtött salátapult GN edényekkel kiegészítve ideális friss gyümölcsök, zöldségek és saláták vagy egyéb hűteni kívánt élelmiszer kínálására és tárolására. Modern mozgatható ernyőjének köszönhetően az étel éjszaka is védve van, így nem romlik meg hamar. Külső dekoratív megjelenése ízlésesen mutatja be a kínálatot.

A termék ára a GN edényeket nem tartalmazza. Azok külön rendelhetők!

Termékjellemzők:

  • Külső méretek:
  • Hűtéstartomány: +4 / +10 °C
In stock Salátabárok, önkiszolgáló tálalók > Hűtéstechnika

Nettó ár: 819 400,- HUF

Bruttó ár: 1 040 638,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).