Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
SB-CP 155 - Hűtött lapos salátabár

SB-CP 155 - Hűtött lapos salátabár

  1. Főoldal
  2. Salátabárok, önkiszolgáló tálalók
  3. Hűtéstechnika

A hűtőtt salátabár statikus hűtéssel, világitással, dekoratív faborítással borítással és rozsdamentes acél elemekkel. Alul pakolható polccal rendelkezik. A salátahűtőt 0,7 m3 kapacitással gyártják.

A hűtött lapos salátabár dekoratív megjelenésének köszönhetően ízlésesen mutathatja be a rá helyezett aktuális kínálatot. Hűtött lapja segítségével tökéletes joghurtos tálak, tejtermékek vagy egyéb hűteni kívánt élelmiszerek kínálására és tárolására.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek: 1550 x 850 x 900 mm
  • Hűtéstartomány: 0°C / +10 °C
  • Teljesítmény: 507 W

TERMÉK SZÍNVÁLTOZATOK

Kiválasztott termékválaszték:

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).