Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
SB-W 155 - Hűtött és fűtött önkiszolgáló salátapult 2x2 x GN 1/1

SB-W 155 - Hűtött és fűtött önkiszolgáló salátapult 2x2 x GN 1/1

  1. Főoldal
  2. Salátabárok, önkiszolgáló tálalók
  3. Hűtéstechnika

Hűtött és fűtött önkiszolgáló pult dekoratív faborítással, rozsdamentes acél részekkel, fali tükörborítású hátlappal, alsó tároló polccal, hőfokszabályzó rendszerrel, a hűtött résznél a hűtőközeg R134a, kerekekkel és LED világítással. A hűtött rész teljesítménye 398 W, a fűtött rész teljesítménye 2x1500 W.
2x 2 x GN 1/1 méretben gyártják.

A hűtött és fűtött önkiszolgáló salátapult belső gastronorm kialakításának köszönhetően remekül illeszkednek bele a GN edények, melyekbe friss zöldséget, zamatos gyümölcsöt, pompás köretet és ízletes húsokat vagy egyéb hűteni és fűteni kívánt élelmiszert tehet. Elegáns megjelenésével esztétikusan bemutathatja az aktuális kínálatot.

A termék ára a GN edényeket nem tartalmazza. Azok külön rendelhetők!

Termékjellemzők:

  • Külső méretek:
  • Hűtéstartomány: 0 - +10 / +30 - +90 °C
  • Teljesítmény: 398 - 2x1500 W
  • Tápfeszültség: 220 V, 50 Hz

TERMÉK SZÍNVÁLTOZATOK

Kiválasztott termékválaszték:

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).