Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
CW COMPACT Green Line | Asztali patronos szódagép

CW COMPACT Green Line | Asztali patronos szódagép

A CW COMPACT Green Line asztali patronos szódagép kiváló választás irodákba éttermekbe, pubokba, bárokba és a háztartásokba egyaránt. Professzionális hűtő, amelyet H2O és CO2 keverésével hűtött szódavíz ellőállítására terveztek. Óránként akár 20-25 liter (3-5 dl/perc) tökéletes hűtött szódavízet tud előállítátani ivóvíz és CO2 keverésével. A készülék rozsdamentes acélból készült. Csepptálcával és állítható hőmérsékletszabályozással (7 különböző beállítás) rendelkezik. A felhasznált anyagok megfelelnek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak is, és garantálják a hosszú élettartamot.

A szódapatron "nagy méretű kivitel" Magyarországon is a kereskedelmi forgalomban megvásárolható, cserélhető.

GREEN LINE technológia, környezetbarát R290-es hűtőközeg. A szódagép 20%-kal magasabb energiahatékonyságot és 20%-kal alacsonyabb energiafogyasztást ér el.

A gép működéséhez  szükséges 220V, valamint a csappal ellátott, 1/2 coll-os, külső mentesvégű vizellátás. A gép 1 m-es távolságán belüli kiépítése a megrendelő feladata.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 250 x 300 x 500 mm
  • Tápfeszültség: 220-240 V, 50 Hz
  • Teljesítmény: 391 W
  • Súly: 21 kg
  • Kompresszor kapacitás: 1/8 Hp
  • Hűtőközeg: R290
In stock Szódagépek, szódavíz automaták > Szódagépek, vízhűtők > Hűtéstechnika

Nettó ár: 460 742,- HUF

Bruttó ár: 585 142,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).