Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
CW COMPACT Green Line | Asztali patronos szódagép

CW COMPACT Green Line | Asztali patronos szódagép

A CW COMPACT Green Line asztali patronos szódagép kiváló választás irodákba éttermekbe, pubokba, bárokba és a háztartásokba egyaránt. Professzionális hűtő, amelyet H2O és CO2 keverésével hűtött szódavíz ellőállítására terveztek. Óránként akár 20-25 liter tökéletes hűtött szódavízet tud előállítátani ivóvíz és CO2 keverésével. A készülék rozsdamentes acélból készült. Csepptálcával és állítható hőmérsékletszabályozással (7 különböző beállítás) rendelkezik. A felhasznált anyagok megfelelnek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak is, és garantálják a hosszú élettartamot.

A szódapatron "nagy méretű kivitel" Magyarországon is a kereskedelmi forgalomban megvásárolható, cserélhető.

GREEN LINE technológia, környezetbarát R290-es hűtőközeg. A szódagép 20%-kal magasabb energiahatékonyságot és 20%-kal alacsonyabb energiafogyasztást ér el.

A gép működéséhez  szükséges 220V, valamint a csappal ellátott, 1/2 coll-os, mentesvégű vizellátás. A gép 1 m-es távolságán belüli kiépítése a megrendelő feladata.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 250 x 300 x 500 mm
  • Tápfeszültség: 220-240 V, 50 Hz
  • Teljesítmény: 391 W
  • Súly: 21 kg
  • Kompresszor kapacitás: 1/8 Hp
  • Hűtőközeg: R290
In stock Szódagépek, szódavíz automaták > Szódagépek, vízhűtők > Hűtéstechnika

Nettó ár: 335 100,- HUF

Bruttó ár: 425 577,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).