Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
Akciós termék
CD140 - Üvegajtós hűtővitrin

CD140 - Üvegajtós hűtővitrin

  1. Főoldal
  2. Üvegajtós hűtővitrinek
  3. Hűtéstechnika

Üvegajtós hűtővitrinautomatikus leolvasztással, 3 db állítható polccal rendelkezik. A hűtővitrin 2 db sima lábbal és 2 db szintezhető lábbal van felszerelve. 

Jó választás friss élelmiszerek, szendvicsek, sütemények tárolására. Ez a típusú üvegajtós hűtővitrin egyaránt használható étkezdékben, irodákban, vagy kisebb üzletekben a választék bemutatására.

A hűtési adatok 60% levegő páratartalom és 25°C-os környezeti hőmérsékletre vonatkoznak, ettől eltérő körülmények esetén a hűtési teljesítmény változhat!

Termékjellemzők:

  • Külső méretek: 560 x 600 x 850 mm
  • Nettó űrtartalom: 127 liter
  • Hűtőközeg: környezetbarát
  • Hűtéstartomány: +7...+14 °C
In stock Üvegajtós hűtővitrinek > Hűtéstechnika

Nettó ár: 79 800,- HUF
Akciós ár: 70 800,- HUF

Bruttó ár: 89 916,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).