Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
LG-382 BF - Üvegajtós hűtővitrin

LG-382 BF - Üvegajtós hűtővitrin

 1. Főoldal
 2. Üvegajtós hűtővitrinek
 3. Hűtéstechnika

Üvegajtós hűtővitrin ventillációs hűtéssel, festett külsővel és festett fém belsővel rendelkezik. A bolti hűtő fő jellemzői: a kiváló ár-érték arány, ventilációs rásegítéses hűtés és digitális hőfokszabályzó. A gép ajtaja zárható, a tetején megvilágított reklámfelépítmény található. A hűtővitrin 4 állítható polccal rendelkezik.

Az egyajtós hűtővitrinek kiválóan illenek kisboltokba, újságárusító boltokba, de akár bárok/éttermek előterébe az italok, szendvicsek, bor és sör tárolásának és árusításának céljából. Az üvegajtónak köszönhetően könnyen átlátható a hűtővitrin tartalma, így jobban felkelti a vásárló figyelmét a benne elhelyezett áru, ami forgalomnövekedést hozhat a bolt és a termék számára is.

A hűtési adatok 60% levegő páratartalom és 25°C-os környezeti hőmérsékletre vonatkoznak, ettől eltérő körülmények esetén a hűtési teljesítmény változhat!


Termékjellemzők:

 • Külső méretek: 620 x 630 x 1935 mm
 • Tápfeszültség: 220 V, 50 Hz
 • Polcok száma: 4 db
 • Nettó űrtartalom: 382 liter
 • Nettó súly: 75 kg
 • Hűtőközeg: környezetbarát
 • Hűtéstartomány: (+25°C, 60% Rh) 0 ... +10 °C
 • Csomagolási méret: 685x665x1975 mm
 • Bruttó súly: 84 kg
In stock Üvegajtós hűtővitrinek > Hűtéstechnika

Nettó ár: 151 500,- HUF

Bruttó ár: 192 405,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).