Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Pizzakemencék

Még mindig az egyik legnépszerűbb olaszos étel a pizza. Számos étterem és utcai, sétálós ételt kínáló étkezde kínálatában megtalálható. Ezért nem véletlen a pizzakemencék, pizza sütésre alkalmas sütők töretlen népszerűsége a nagykonyhai berendezések piacán.
Népszerűségének, és a különböző éttermi igényeknek megfelelően igen széles kínálat jellemzi ezt a termékkategóriát.
A rugalmasság pizzakemencéinkre is jellemző, így azok nemcsak speciálisan pizza sütésére alkalmasak, hanem használhatók pl. tortillák, szendvicsek, pitakenyerek sütésére is. Egy pizzasütővel tehát olyan berendezést nyer konyhájába, amelyet a fogyasztói igényekhez igazítva sokoldalúan használhat.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).