Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Mosoda és Higiénia

Ipari és félipari kivitelű mosodai készülékeink nagy kapacitással, rövid ciklusidővel, könnyű használatot biztosító programozhatósággal rendelkeznek. A kategóriában található ipari és félipari mosó- és szárítógépek a legmagasabb higiéniai színvonalat biztosítják.
Az egyes terméktípusok különböző funkciókkal és kapacitással (így a napi mosandó textíliához igazodva választhat) kerültek összeválogatásra. Kínálatunkban talál fertőtlenítésre alkalmas, így egészségügyi területen is használható készüléket, magas szinten programozhatót, illetve akár GPS modullal ellátott mosógépeket is.
 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).