Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Sörhűtők, csapolók és kiegészítő tartozékok

A tökéletesen csapolt sör igazán frissítő egy fárasztó nap után. Hogy vendégeinek biztosíthassa az élményt, válassza a legjobb sörös megoldásokat!

Büszkék vagyunk cégcsoportunk saját gyártású termékskálájára, melyben minden a tökéletes sörhöz szükséges készüléket megtalál. Pult alatti sörhűtőink, sörcsapolóink, sörtornyaink, KEG hűtőink kiváló minőségű anyagok beépítésével készülnek.

Cégünk Magyarországban egyedülálló országos söripari szakszervizszolgálattal rendelkezik. Kollégáink felszerelt gépkocsikkal hatékonyan látják el a sör-, italhűtők, KEG hordók, nyomáscsökkentők, KEG csapok javítását, karbantartását.

Termékkínálatunkban mindent megtalál, amely a tökélesen csapolt sörhöz kell.
Üzletéhez igazodó sörcsapoló rendszer kiépítéséhez kérje, tanácsadó kollégáink segítségét!

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).