Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
MM | Elektronikus saválló hordómérleg

MM | Elektronikus saválló hordómérleg

  1. Főoldal
  2. Hordómérleg
  3. Sörhűtők, csapolók és kiegészítő tartozékok

Többfunkciós, teljesen elektronikus hordómérleg rozsdamentes acél házzal, különálló és falra függeszthető 1’ LCD kijelzővel. Cseppálló kivitel. Memóriájának köszönhetően lehetőség van az aktuális és a korábban mért súly összehasonlítására. Elsősorban söröshordók mérésére tervezték. Méréshatár: 200 kg. Különösen alkalmas pubok és éttermek számára, ahol a mérleg használatával könnyen és pontosan nyomon követhető a söröshordók tartalmának változása. A hordómérleg felületének szélén lévő kiemelkedés segíti a 30 vagy 50 literes hordót is elhelyezni, és megakadályozza hogy az lecsússzon a felületről. Műszaki adatok: - energiaforrás: hálózati adapter és 9 V-os féltartós elem (tartozék) - méret: átmérő/magasság - 400/40 mm

Termékjellemzők:

In stock Hordómérleg > Sörhűtők, csapolók és kiegészítő tartozékok

Nettó ár: 27 700,- HUF

Bruttó ár: 35 179,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).