Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Gyártás

Hamarosan új hazai fejlesztésű és gyártású termékek a TC kínálatában!

2020. novemberétől rendelhetők a Thermotechnika-Crown Cool Kft. új saját fejlesztésű és gyártású termékei:

A minőségre mindig nagy hangsúlyt fektető TC cégcsoport, amely Magyarországon elsők közt vezette be az ISO minőségbiztosítási rendszert, 1986 óta foglalkozik hűtőgép gyártással.

Termékeink egész Európában megtalálhatók. Gyártmányaink két fő csoportra bonthatók. Az egyik csoport az átfolyó rendszerű folyadékhűtők. Az átfolyó rendszerű folyadékhűtők nagyobbik hányada a sörgyárak által forgalmazott csapolt sörök hűtésére szolgál, a kisebbik hányad szódagyártó berendezés, illetve üdítő automata. A másik nagy csoport a hűtővitrinek, ahol a 18 literes berendezéstől az 1200 literes berendezésig nagyon széles a termékskála. Ezek a berendezések általában kompresszoros hűtésűek, de a legkisebb berendezések termoelektromos hűtéssel üzemelnek. A hűtőgépeink belső, illetve külső kialakításánál nagyon sokféle anyagot használunk, a felületi strukturáltságú rozsdamentes acéllemeztől, a műanyag bevonatú lemezig.

Termékeink anyagkiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk használt anyagok újrafeldolgozhatóak legyenek a környezetterhelés csökkentése érdekében. A technológiai lépéseknél arra törekszünk, hogy a legkisebb károsanyag kibocsátással és a legjobb energia hatékonysággal dolgozzunk és kíméljük a környezetünket. Hűtővitrineink a klasszikus palacktárolás minden formáját megvalósíthatóvá teszik. A dönthető csúszópolctól a fokban fektetve tárolt borospalack tartókig. Vitrineink széles választéka széles körben rendelhető a kereskedelemben, a vendéglátóiparban és az egészségügyben is.

Egészségügyi berendezéseink, vér és reagens hűtőink, a legszigorúbb előírásoknak is eleget tesznek, és lehetővé teszik a hűtőgépek mindenkori hőmérséklet értékének digitális és manuális adatrögzítését, adatkezelését és archiválását.

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását! Pályázat megnyitása

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel tölt el bennünket, hogy mára cégünk a szakma meghatározó szereplője, és saját gyártású termékeink minősége magasan elismert a piacon.

Az egyre szélesedő igényekhez igazodva kereskedelmi tevékenységünk során termékpalettánkat folyamatosan bővítjük. Portfoliónk növekedésével fontos feladattá vált, hogy termékcsoportjainkat, ezen belül is a saját gyártású termékeinket, mindenki számára könnyen beazonosíthatóvá, és felismerhetővé tegyük.

Ezen berendezéseink mostantól a TC Csoportot fémjelző, letisztult és könnyű beazonosítást segítő elnevezéssel jelennek meg a hazai és a nemzetközi piacon.

( A jobban tanulhatóság és megjegyezhetőség kedvéért, honlapunkon decemberig párhuzamosan feltüntetjük a régi és új nevet is. )


Saját gyártású termék
Prémium termék
TC-BB-GDR | Üvegajtós bárhűtő

TC-BB-GDR | Üvegajtós bárhűtő

Nettó ár: 218 300,- HUF

Bruttó ár: 277 241,- HUF

Saját gyártású termék
Prémium termék
TC-BB-GDRI INOX | Üvegajtós bárhűtő

TC-BB-GDRI INOX | Üvegajtós bárhűtő

Nettó ár: 235 600,- HUF

Bruttó ár: 299 212,- HUF

Saját gyártású termék
TC KEGNS2 (DKB-2) | Hordó- és italhűtő

TC KEGNS2 (DKB-2) | Hordó- és italhűtő

Nettó ár: 254 800,- HUF

Bruttó ár: 323 596,- HUF

Saját gyártású termék
Prémium termék
TC-BB-GD | Üvegajtós bárhűtő

TC-BB-GD | Üvegajtós bárhűtő

Nettó ár: 284 100,- HUF

Bruttó ár: 360 807,- HUF

Saját gyártású termék
Prémium termék
TC-BB-GDI INOX | Üvegajtós bárhűtő

TC-BB-GDI INOX | Üvegajtós bárhűtő

Nettó ár: 308 400,- HUF

Bruttó ár: 391 668,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).