-->

Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 

Gyártás

Új hazai fejlesztésű és gyártású termékek a TC kínálatában!

A minőségre mindig nagy hangsúlyt fektető TC cégcsoport, amely Magyarországon elsők közt vezette be az ISO minőségbiztosítási rendszert, 1986 óta foglalkozik hűtőgép gyártással.

Termékeink egész Európában megtalálhatók. Gyártmányaink két fő csoportra bonthatók. Az egyik csoport az átfolyó rendszerű folyadékhűtők. Az átfolyó rendszerű folyadékhűtők nagyobbik hányada a sörgyárak által forgalmazott csapolt sörök hűtésére szolgál, a kisebbik hányad szódagyártó berendezés, illetve üdítő automata. A másik nagy csoport a hűtővitrinek, ahol a 18 literes berendezéstől az 1200 literes berendezésig nagyon széles a termékskála. Ezek a berendezések általában kompresszoros hűtésűek, de a legkisebb berendezések termoelektromos hűtéssel üzemelnek. A hűtőgépeink belső, illetve külső kialakításánál nagyon sokféle anyagot használunk, a felületi strukturáltságú rozsdamentes acéllemeztől, a műanyag bevonatú lemezig.

Termékeink anyagkiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk használt anyagok újrafeldolgozhatóak legyenek a környezetterhelés csökkentése érdekében. A technológiai lépéseknél arra törekszünk, hogy a legkisebb károsanyag kibocsátással és a legjobb energia hatékonysággal dolgozzunk és kíméljük a környezetünket. Hűtővitrineink a klasszikus palacktárolás minden formáját megvalósíthatóvá teszik. A dönthető csúszópolctól a fokban fektetve tárolt borospalack tartókig. Vitrineink széles választéka széles körben rendelhető a kereskedelemben, a vendéglátóiparban és az egészségügyben is.

Egészségügyi berendezéseink, vér és reagens hűtőink, a legszigorúbb előírásoknak is eleget tesznek, és lehetővé teszik a hűtőgépek mindenkori hőmérséklet értékének digitális és manuális adatrögzítését, adatkezelését és archiválását.

Örömmel tölt el bennünket, hogy mára cégünk a szakma meghatározó szereplője, és saját gyártású termékeink minősége magasan elismert a piacon.

Az egyre szélesedő igényekhez igazodva kereskedelmi tevékenységünk során termékpalettánkat folyamatosan bővítjük. Portfoliónk növekedésével fontos feladattá vált, hogy termékcsoportjainkat, ezen belül is a saját gyártású termékeinket, mindenki számára könnyen beazonosíthatóvá és felismerhetővé tegyük. Saját gyártású termékeink elnevezése ezért mindenkor TC betűkkel kezdődik, a régebb óta gyártásban lévő termékek elnevezése ennek megfelelően módosult.

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását! Pályázat megnyitása


Teleajtós háttérhűtők

Akciós termék
Saját gyártású termék
TC KEGNS2 (DKB-2) | Hordó- és italhűtő

TC KEGNS2 (DKB-2) | Hordó- és italhűtő

Nettó ár: 377 946,- HUF

Akciós ár: 321 254,- HUF

Bruttó ár: 407 993,- HUF

DFK 4E | Keghordó hűtő

DFK 4E | Keghordó hűtő

Nettó ár: 411 349,- HUF

Bruttó ár: 522 413,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).