Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Gyártás

A minőségre mindig nagy hangsúlyt fektető TC cégcsoport, amely Magyarországon elsők közt vezette be az ISO minőségbiztosítási rendszert, 1986 óta foglalkozik hűtőgép gyártással.

Termékeink egész Európában megtalálhatók. Gyártmányaink két fő csoportra bonthatók. Az egyik csoport az átfolyó rendszerű folyadékhűtők. Az átfolyó rendszerű folyadékhűtők nagyobbik hányada a sörgyárak által forgalmazott csapolt sörök hűtésére szolgál, a kisebbik hányad szódagyártó berendezés, illetve üdítő automata. A másik nagy csoport a hűtővitrinek, ahol a 18 literes berendezéstől az 1200 literes berendezésig nagyon széles a termékskála. Ezek a berendezések általában kompresszoros hűtésűek, de a legkisebb berendezések termoelektromos hűtéssel üzemelnek. A hűtőgépeink belső, illetve külső kialakításánál nagyon sokféle anyagot használunk, a felületi strukturáltságú rozsdamentes acéllemeztől, a műanyag bevonatú lemezig.

Termékeink anyagkiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk használt anyagok újrafeldolgozhatóak legyenek a környezetterhelés csökkentése érdekében. A technológiai lépéseknél arra törekszünk, hogy a legkisebb károsanyag kibocsátással és a legjobb energia hatékonysággal dolgozzunk és kíméljük a környezetünket. Hűtővitrineink a klasszikus palacktárolás minden formáját megvalósíthatóvá teszik. A dönthető csúszópolctól a fokban fektetve tárolt borospalack tartókig. Vitrineink széles választéka széles körben rendelhető a kereskedelemben, a vendéglátóiparban és az egészségügyben is.

Egészségügyi berendezéseink, vér és reagens hűtőink, a legszigorúbb előírásoknak is eleget tesznek, és lehetővé teszik a hűtőgépek mindenkori hőmérséklet értékének digitális és manuális adatrögzítését, adatkezelését és archiválását.

Saját gyártású termék
Prémium termék
TC-BB-GDR - Üvegajtós bárhűtő

TC-BB-GDR - Üvegajtós bárhűtő

Nettó ár: 182 700,- HUF

Bruttó ár: 232 029,- HUF

Saját gyártású termék
Prémium termék
TC-BB-GDRI INOX - Üvegajtós bárhűtő

TC-BB-GDRI INOX - Üvegajtós bárhűtő

Nettó ár: 197 200,- HUF

Bruttó ár: 250 444,- HUF

Saját gyártású termék
Prémium termék
TC-BB-GD - Üvegajtós bárhűtő

TC-BB-GD - Üvegajtós bárhűtő

Nettó ár: 237 800,- HUF

Bruttó ár: 302 006,- HUF

Saját gyártású termék
Prémium termék
TC-BB-GDI INOX - Üvegajtós bárhűtő

TC-BB-GDI INOX - Üvegajtós bárhűtő

Nettó ár: 258 100,- HUF

Bruttó ár: 327 787,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).