Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Csomagológépek, vákuumcsomagológépek

Csomagoló gépeink között az egyszerű fóliahegesztőktől az egészen nagy kapacitású vákuumcsomagolókig sokféle készüléket megtalál.
A csomagológépek nélkülözhetetlenek a konyhában, hiszen segítségükkel az élelmiszerek higiénikusan tárolhatók.

Vákuumcsomagoló gépeinkkel az élelmiszerek szavatossági ideje jelentősen meghosszabbítható, a vákuumba csomagolt áruk tovább maradnak frissek.

Vákuumcsomagolóinkkal folyékony ételeket is csomagolhat és tárolhat, valamint a sous vide technológia használata esetén is nélkülözhetetlenek, hiszen ott az élelmiszert a főzés előtt vákuum csomagolni kell. 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).