Aktuális pályázatok

Pályázata benyújtásakor éljen szakembereink segítségével! Tervezés, árkalkuláció, eszközlista, beszerzés, kiszállítás, beszerelés, szervizelés a hűtéstechnika és a nagykonyha területén.

Pályázata benyújtásakor éljen szakembereink segítségével! Tervezés, árkalkuláció, eszközlista, beszerzés, kiszállítás, beszerelés, szervizelés a hűtéstechnika és nagykonyha területén.

Pályázik? Éljen szakemberink segítségével!

A TC adatbázisában szereplő, aktív pályázati lehetőségek:

Élelmiszeripari üzemek fejlesztése
VP3-4.2.1-4.2.2.-1-21"
Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése
VP3-4.2.1-4.2.2-2-21 komplex
Működési terület Magyarország Magyarország
Vállalkozási forma Mezőgazdasági termelők, valamint a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások Élelmiszeripari feldolgozó ágazatban fejleszteni kívánó vállalkozások
Téma Olyan élelmiszer-feldolgozáshoz, illetve borászati tevékenységhez kapcsolódó fejlesztések végrehajtására, amelyek hozzásegítik a pályázókat tevékenységük gazdaságos folytatásához, versenyképességük javításához. Élelmiszer-feldolgozáshoz, illetve borászati tevékenységhez kapcsolódó komplex, akár stratégiai jelentőségű fejlesztések végrehajtására.
Vállalkozás életkora a támogatási kérelem benyújtását megelőző utolsó lezárt üzleti évvel rendelkezik; a támogatási kérelem benyújtását megelőző utolsó lezárt üzleti évvel rendelkezik.
Önerő szükséges szükséges
Várható támogatások száma 600-700 db 400 - 500 db
Pályázható összeg  Maximum 100 millió Ft Minimum 100 millió Ft, maximum 5 milliárd Ft 
A projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 24 hónap 24 hónap
Beadási határidő 2021. augusztus 31 2021. augusztus 18-tól  2022. február 8-ig
* A felsorolt pályázatok listája nem teljeskörű, igyekszünk az adatokat napra készen tartani, a pontos és hiteles információkért kérjük keresse fel a vonatkozó kormányzati és pályázati oldalakat.

A Thermotechnika-Crown Cool Kft. 1981 óta a szakma kimagasló szereplője, tevékenységi területeink: tervezés, gyártás, kereskedelem, logisztika és szerviz. A saját fejlesztésű és gyártású kereskedelmi és vendéglátóipari gépeink értékesítése mellett több mint 15 000 féle professzionális áru kereskedelemét bonyolítjuk. Korszerű raktáraink és saját autó flottánk segítségével biztonságos, hatékony, gyors és olcsó logisztikai és országos szervizszolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink számos sikeres pályázat elnyeréséhez segítették már hozzá partnereinket és aktívan tevékenykednek a jelenleg futó pályázatok kapcsán is.

Eszközbeszerzésben a TC legjobb a társ! – Milyen eszközök beszerzésében számíthat ránk?

Végigkísérjük pályázatát! - Mit adunk a sikeres pályázat és tervei megvalósulásához?

Pályázati előkészületek: éljen szakembereink segítségével!

  • Műszaki tervezés: Ön elképzeli, mi megtervezzük, műszaki rajzot készítünk
  • Belsőépítészetei tervezés: Ajánljuk belsőépítész partnereinket a beltéri tervek elkészítéséhez
  • Eszközlista összeállítása: A pályázat benyújtásához szükséges eszközök listáját összeállítjuk, beárazzuk
  • Pályázati tanácsadás: A pályázati anyag beadásához szükséges dokumentáció elkészítésében a legjobb tudásunk szerint segítjük munkáját, a biztos siker érdekében azonban javasoljuk pályázat író szakember bevonását a folyamatba.

Sikeres pályázat: használja fel hatékonyan az elnyert támogatást!

  • Eszközök beszerzése: - A szükséges eszközök, gépek beszerzését biztosítjuk, széles termékpalettán rendelkezésére áll
  • Beszerelés, beüzemelés, szervizelés: - Szükség esetén a megvásárolt gépeket kiszállítjuk, beüzemeljük, a későbbiek folyamán szervizeljük

Ki segíthet? – Több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársaink a rendelkezésére állnak.

Kérjük keresse kollégáinkat (+36-1) 260-7126, info@tchungary.com

Részletes elérhetőségek: https://tchungary.com/kapcsolat/

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).