Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Főzősorok

Ha profi konyhát szeretne, olyan nagykonyhai igényekre szabott főzősorokat kell választania, amelyek jól szolgálják a mindennapi főzési tevékenységet. A kínálatunkban található 600, 700 és 900 mm-es kivitelű főzősorok méretüknek köszönhetően jól illeszkednek az egyéni adottságokhoz, teljesítményük pedig hozza az elvárt színvonalat.

Fedezze fel a TC Hungary által forgalmazott főzősorokat! Ha konyhát terveztetne, vagy egyéb szakmai kérdése van hívja kereskedőinket a (+36-1) 260-7126 -os telefonszámon!

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).