Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Fagyasztószekrények, fagyasztóvitrinek

A fagyasztási folyamat fontos az élelmiszerek tárolása szempontjából. Ahhoz, hogy vendégeinek friss és finom ételeket tudjon felszolgálni, melyek hosszan megőrzik jellemző ízüket, érdemes egy megfelelő minőségű fagyasztószekrény beszerezni háttérkonyhájába.

A TC Hungary kínálatában az üvegajtós és teleajtós fagyasztószekrények közül választhat, melyek megfelelnek a korszerű technológiának és az Ön elvárásainak. Válasszon professzionális ipari fagyasztószekrényt és élvezze annak lelőnyeit!

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).