Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Csemegepultok

A hűtött áruk bemutatásához üzletéhez (mérethez, kialakításhoz, megjelenéshez) és vásárlói igényeihez igazodó csemegepultot érdemes választani. A TC Hungary által forgalmazott csemegepultok szabványos méretűek, és az élelmiszerrel érintkező felület minőségi rozsdamentes anyagból készül, a különböző opciós kiegészítőkkel igényünknek megfelelővé tudjuk tenni, pld. LED világítás, a különböző termékek közé helyezhető elválasztó, gránit, vagy rozsdamentes munkalap, mérlegállvány, lépcsőzetes bemutató felület, polc. Legfontosabb műszaki paraméter a hőmérséklettartomány, amely az általános csemegepultoknál 2 – és 6 °C között mozognak, míg a húsokhoz és halakhoz használt csemegepult hűtéstartományának 0 – 2 °C között kell lennie, így biztosítva a baktériummentes környezetet. Belső világítás is közös jellemzője a csemegepultoknak. A megfelelő világítással tehetjük még vonzóbbá a pultban kínált termékeinket.

Ventilációs vagy statikus hűtésű csemegepult?

A ventilációs hűtésű csemegepultban a ventiláció következtében folyamatosan kering a levegő és ezáltal tudja a terméket az optimális hőmérsékleten tartani. Ha emellett a modell mellett dönt, akkor elengedhetetlen, hogy a szellőzőnyilások szabadon és rendszeresen tisztítva legyenek a kompresszor felesleges terhelésének elkerülése érdekében. A statikus hűtésű csemegepultok hasonlóan működnek, mint a háztartási hűtők. Az ideális állapot eléréséig az általunk beállított hőmérsékleten maradnak. Ezen a ponton a berendezés leáll, és csak akkor kezd el újra elindulni, ha a hőmérséklet elkezd felmelegedni. Nagy előnyük, hogy a statikus hűtésű csemegepultok nem szárítják ki oly mértékben az ételeket, mint a ventilációs hűtésűek.
 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).