-->

Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 

Csemegepultok

A hűtött áruk bemutatásához üzletéhez (mérethez, kialakításhoz, megjelenéshez) és vásárlói igényeihez igazodó csemegepultot érdemes választani. A TC Hungary által forgalmazott csemegepultok szabványos méretűek, és az élelmiszerrel érintkező felület minőségi rozsdamentes anyagból készül, a különböző opciós kiegészítőkkel igényünknek megfelelővé tudjuk tenni, pld. LED világítás, a különböző termékek közé helyezhető elválasztó, gránit, vagy rozsdamentes munkalap, mérlegállvány, lépcsőzetes bemutató felület, polc. Legfontosabb műszaki paraméter a hőmérséklettartomány, amely az általános csemegepultoknál 2 – és 6 °C között mozognak, míg a húsokhoz és halakhoz használt csemegepult hűtéstartományának 0 – 2 °C között kell lennie, így biztosítva a baktériummentes környezetet. Belső világítás is közös jellemzője a csemegepultoknak. A megfelelő világítással tehetjük még vonzóbbá a pultban kínált termékeinket.

Ventilációs vagy statikus hűtésű csemegepult?

A ventilációs hűtésű csemegepultban a ventiláció következtében folyamatosan kering a levegő és ezáltal tudja a terméket az optimális hőmérsékleten tartani. Ha emellett a modell mellett dönt, akkor elengedhetetlen, hogy a szellőzőnyilások szabadon és rendszeresen tisztítva legyenek a kompresszor felesleges terhelésének elkerülése érdekében. A statikus hűtésű csemegepultok hasonlóan működnek, mint a háztartási hűtők. Az ideális állapot eléréséig az általunk beállított hőmérsékleten maradnak. Ezen a ponton a berendezés leáll, és csak akkor kezd el újra elindulni, ha a hőmérséklet elkezd felmelegedni. Nagy előnyük, hogy a statikus hűtésű csemegepultok nem szárítják ki oly mértékben az ételeket, mint a ventilációs hűtésűek.
 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).