Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Monoblokkos kapcsos kamrák

Amennyiben gyors és szakszerű megoldásra van szüksége, nagy mennyiségű élelmiszerek hidegen tárolására, akkor a monoblokkos hűtőkamra a legjobb választás.

Az általunk értékesített monoblokkos hűtő- és fagyasztókamrákat úgy tervezték, hogy mindenfajta igényt kielégítsenek. A hűtőkamrák kiváló minőségűek, innovatív gyártási folyamattal, a legszigorúbb higiéniai-egészségügyi normák betartásával készülnek.

A kamrák monoblokkos gépészettel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a gyors és egyszerű beüzemelést. Minden hűtő- és fagyasztókamránál kiválasztható a hozzá megfelelő tető vagy oldalfali monoblokk.

A kapcsos kamrák előnye, hogy gyorsan, egyszerűen, szakember nélkül is összeszerelhetők.

Normál hűtőkamra 80 mm 1A

Normál hűtőkamra 80 mm 1A

Nettó ár: 550 600,- HUF

Bruttó ár: 699 262,- HUF

Mélyhűtőkamra 100 mm 1

Mélyhűtőkamra 100 mm 1

Nettó ár: 604 100,- HUF

Bruttó ár: 767 207,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).