Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 

Ipari, nagykonyhai mosogatógépek

A higiéniát és a tisztaságot kiemelten fontos fenntartani egy professzionális konyhában. Az ipari mosogatógépek, az igényeknek megfelelő kialakításukkal pont ezt a tisztaságot biztosítják. Az energiatakarékos és gyorsabb mosogatási teljesítménnyel bíró ipari mosogatógépekkel pedig pénzt és időt is megtakaríthat.
A TC Hungary kínálatában megtalálhatja a kisebb pohár- és tányérmosogatógépeket, az átmenő rendszerű (úgynevezett kalapos) mosogatógépeket, szállítószalagos mosogatógépeket, üzemi (fekete)edénymosogatókat, valamint olyan kiegészítőket, mint a különböző fajta mosogatórekeszek.

Ne feledje! Az ipari mosogatógépek használata csak vízlágyítóval történhet. A szükséges vízlágyítókat is megtalálhatja kínálatunkban!

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).