Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Ipari, nagykonyhai mosogatógépek

A higiéniát és a tisztaságot kiemelten fontos fenntartani egy professzionális konyhában. Az ipari mosogatógépek, az igényeknek megfelelő kialakításukkal pont ezt a tisztaságot biztosítják. Az energiatakarékos és gyorsabb mosogatási teljesítménnyel bíró ipari mosogatógépekkel pedig pénzt és időt is megtakaríthat.
A TC Hungary kínálatában megtalálhatja a kisebb pohár- és tányérmosogatógépeket, az átmenő rendszerű (úgynevezett kalapos) mosogatógépeket, szállítószalagos mosogatógépeket, üzemi (fekete)edénymosogatókat, valamint olyan kiegészítőket, mint a különböző fajta mosogatórekeszek.

Ne feledje! Az ipari mosogatógépek használata csak vízlágyítóval történhet. A szükséges vízlágyítókat is megtalálhatja kínálatunkban!

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).