Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Rozsdamentes elszívóernyők

A minőségi rozsdamentes elszívóernyők megfelelő légtechnikai elvezetést és frissítő szellőzést biztosítanak, megvédik a professzionális konyhákat, környezetüket és személyzetét a nagykonyhai főzés kellemetlen velejáróitól. A TC Hungary által forgalmazott rozsdamentes elszívóernyők minden igénynek megfelelnek, számos megoldás elérhető,  többek között: snack – fali –és sziget, azaz mennyezeti kivitelű elszívóernyők. Mindegyik konyhai elszívó függesztőkkel, és elszívócsonkkal ellátott. 
 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).