Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Hőlégkeveréses sütők, kombi sütők-párolók, kelesztőszekrények

A sütő a professzionális konyha egyik legfontosabb berendezése. Nemcsak, hogy befolyásolja a felszolgált sült ételek minőségét, de hozzájárul a vendégek/vásárlók elégedettségéhez is. 
A TC Hungary olyan professzionális konvekciós, cukrászati, vagy épp kombi sütőket kínál, melyek manuális vagy elektromos vezérléssel működtethetők, belső világítással rendelkeznek, és kivétel nélkül egyéb opciókkal – például tálcával - kaphatók.
 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).