Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 

Szolgáltatásaink

Nagykonyhai berendezések ingyenes szállítása

Ingyenes kiszállítás

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 500 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

Faliregál részletfizetés

Részletfizetési lehetőség a kiválasztott termékekre

Kedvező lízing feltételek, váratlan költségek nélkül!

Ne halogassa a beruházást, lízingelje új berendezéseit!

Nagykonyhai hűtő garancia

Jótállási, javítási és használati feltételek

A Thermotechnika-Crown Cool Kft. kizárólag ipari/kereskedelmi berendezéseket és eszközöket forgalmaz, amelyre a kötelező jótállási időszak a vásárlástól számított 1 év. A jótállási időszak kezdete a számla dátuma. A beüzemelésre kötelezett berendezéseknél a jótállás kezdete a beüzemelés napja, de maximum a vásárlás napjától számított 1 hónap. A jótállás érvényesítésének feltétele a számla – és beüzemelésre kötelest termékek esetében a számla mellett a beüzemelési jegyzőkönyv- bemutatása, a jótállás érvényesítéséhez nem szükséges a jótállási jegyfüzet bemutatása. A Thermotechnika-Crown Cool Kft. által forgalmazott termékek jótállási, javítási és használati feltételeit részletesen a www.tchungary.com weboldalon online elérhető jótállási jegyfüzet, illetve használati utasítás tartalmazza. Amennyiben a készülékre egyedi promóció kapcsán vagy gyártói kedvezmény következtében 1 évnél hosszabb jótállás van érvényben, arról külön értesítést adunk. A Liebherr termékek esetében 2021-től automatikusan - regisztráció nélkül - 5 évre (60 hónap) emelkedik a jótállás.

Nem jótállási problémából fakadó termék visszavét kizárólag eredeti csomagolásban, egyedi egyeztetés és egyedi elbírálás alapján lehetséges tekintettel arra, hogy a Thermotechnika-Crown Cool Kft. által forgalmazott termékek nem fogyasztási cikkek. Az áruk tulajdonjoga a vevőre a vételár teljes kifizetésekor száll át, addig a vevő az árut nem adhatja el és köteles felelni a berendezés teljes épségéért. A készülék meghibásodásából származó árukárokra felelősséget nem vállalunk. A jogos mennyiségi és minőségi kifogás esetén, jótállási kötelezettségünket a törvényi előírásoknak megfelelően teljesítjük. Hibabejelentés a hibás termék gyári számának bediktálása mellett ügyfélszolgálatunk elérhetőségein lehetséges.

Jogvita esetén csak és kizárólag a magyar bíróság járhat el.

 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).