Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Egészségügyi berendezések

Az orvosi, laboratóriumi hűtőszekrényeinkben megbízható üzemi hőmérsékleten tárolhatók a gyógyászati termékek, oltóanyagok, biológiai anyagok.

Egészségügyi hűtőink fő alkalmazási területei a gyógyszertárak, orvosi rendelők, laboratóriumok, ahol fontos a pontos hőmérséklet beállítás, illetve, hogy riasztóval ellátottak (pl. áramkimaradás, hőmérsékletváltozás, nyitott ajtó esetén) legyenek a berendezések.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).