Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
Prémium termék
EC PRO 51 | Fagyasztóláda

EC PRO 51 | Fagyasztóláda

 1. Főoldal
 2. Laboratóriumi hűtők és fagyasztók
 3. Egészségügyi berendezések
 4. Hűtéstechnika

Az Elcold PRO 51 alkalmas ipari kutatási célú termékek tárolására -30 ° C és -60 ° C közötti hőmérséklet-tartományban, lehetővé téve a gumi és az acél megfelelő tárolását tesztelés céljából. A fagyasztót hosszú élettartamra tervezték, és a használat során alacsony vagy minimális szolgáltatási költségek lehetnek.

A fagyasztóláda statikus hűtéssel és kézi leolvasztással, valamint 100 mm-es szigeteléssel van ellátva, hogy biztosítsa az alacsony hőmérséklet elérését és fenntartását. Az Elcold PRO 51 fékgörgőkkel, zárral és riasztóval ellátott digitális vezérlővel van felszerelve, hogy garantálja a biztonságot és figyelmeztesse a tulajdonosokat az esetleges problémákra.

Termékjellemzők:

 • Külső méretek
  (szé x mé x ma): 1705 x 655 x 865 mm
 • Teljesítmény: 612 W
 • Súly: 95 kg
 • Hűtéstartomány: -30...-60 °C
 • Energiafogyasztás: 9,2 kWh/24h
 • Bruttó űrtartalom: 481 liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 930 000,- HUF

Bruttó ár: 1 181 100,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).