Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 

Hűtött rozsdamentes munkaasztalok

Egy konyha működésének produktivitását befolyásolják a funkciók szerinti berendezések. A hűtött munkaasztal azáltal, hogy ötvözi a munkapult és a hűtés funkciókat növeli a konyha hatékonyságát, hiszen az alapanyagok könnyen elérhető közelségben tárolhatók. A rozsdamentes munkaasztalok helytakarékos kompakt megoldást jelentenek – munkaasztal és vagy hűtő és fagyasztó fiókok, szekrények kombinációi – ideálisak kisebb konyhákba is.

Rozsdamentes munkaasztal kínálatunk széles spektrumot ölel fel, különféle kombinációkban választhatók készülékek: vannak üvegajtós megoldások, amelyek az elhelyezett alapanyagok könnyebb áttekinthetősét biztosítják, vannak fiókos és ajtós megoldások, illetve speciális kézmosóval ellátott készülékek is.

A megfelelő munkaasztal kiválasztása nem könnyű feladat, sok szempontot kell figyelembe venni és pontos tervezést igényel. Ebben szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).