Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Hűtött rozsdamentes munkaasztalok

Egy konyha működésének produktivitását befolyásolják a funkciók szerinti berendezések. A hűtött munkaasztal azáltal, hogy ötvözi a munkapult és a hűtés funkciókat növeli a konyha hatékonyságát, hiszen az alapanyagok könnyen elérhető közelségben tárolhatók. A rozsdamentes munkaasztalok helytakarékos kompakt megoldást jelentenek – munkaasztal és vagy hűtő és fagyasztó fiókok, szekrények kombinációi – ideálisak kisebb konyhákba is.

Rozsdamentes munkaasztal kínálatunk széles spektrumot ölel fel, különféle kombinációkban választhatók készülékek: vannak üvegajtós megoldások, amelyek az elhelyezett alapanyagok könnyebb áttekinthetősét biztosítják, vannak fiókos és ajtós megoldások, illetve speciális kézmosóval ellátott készülékek is.

A megfelelő munkaasztal kiválasztása nem könnyű feladat, sok szempontot kell figyelembe venni és pontos tervezést igényel. Ebben szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).