Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
STA08C - Cirdugós keverőmotor

STA08C - Cirdugós keverőmotor

Az STA08C keverőmotort közepes és nagy hűtőszekrényekhez tervezték, ahol nagy megbízhatóságra és hosszú élettartamra van szükség. A szivattyút nagyra értékelik teljesítménye és alacsony energiafogyasztása miatt. Biztonsági beépített termikus motorvédő rendszerrel van ellátva. A motor tengelye 8 mm-es AISI 303 INOX acélból készül, a rögzítő részek pedig INOX acélból vagy antioxidáns anyagokból készülnek. A motorrészek magas hőmérsékletnek ellenállják, és napi 24 órán át, megállás nélkül működhetnek. Az STA08C keverőmotor CIR dugós ( dugvillás).

Termékjellemzők:

  • Tápfeszültség: 220-240 V, 50 Hz
  • Teljesítmény: 54 W
  • Fordulatszám (RPM): 2800
In stock Motorok > Sörcsapoló kiegészítő tartozékok és alkatrészek > Sörhűtők, csapolók és kiegészítő tartozékok

Nettó ár: 17 200,- HUF

Bruttó ár: 21 844,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).