Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
Serie M 1000 (100) | Csemegepult

Serie M 1000 (100) | Csemegepult

 1. Főoldal
 2. Ventilációs hűtésű pultok
 3. Beépített aggregátos pultok
 4. Csemegepultok
 5. Hűtéstechnika

A Serie M 1000 csemegepult beépített agregáttal, felső szerkezete, egyenes vagy hajlított edzett üvegből készült. Könnyű kezelhetőség. A berendezés alacsony energiafogyasztású. Szigetelt oldalfalakkal (40mm vastag), elektronikus hőfokszabályozóval, rozsdamentes munkalappal, automatikus olvadékvíz párolgással és automata időzített leolvasztással rendelkezik. Neon illetve LED világítás igény szerint. A csemegepult hűtőtárolóval nem rendelkezik.-

Termékjellemzők:

 • Külső méretek
  (szé x mé x ma):
 • Teljesítmény: 1140 W
 • Hűtőközeg: R507A
 • Hűtéstartomány: 0...+2 °C
 • Bemutatófelület: 0.86 m²

TERMÉK SZÍNVÁLTOZATOK

Kiválasztott termékválaszték:

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).