Tisztelt Partnerünk! Fogyóeszközök esetén minimális vásárlási összeg nettó 50.000 Ft.

 
Akciós termék
MKUv 1613 | LIEBHERR Gyógyszerészeti hűtőszekrény

MKUv 1613 | LIEBHERR Gyógyszerészeti hűtőszekrény

A MKUv 1613 | Gyógyszerészeti hűtőszekrény egy bruttó 152 literes, a DIN 58345 szabvány előírásának megfelelően kialakított, ventilációs hűtésű rendszerrel rendelkező gyógyszerészeti hűtőszekrény. Ajtaja zárható, HardLine hőszigetelt üvegajtó, amely önműködően csukódik és nyitásának iránya megváltoztatható. Kapcsolható, belső LED világítással is rendelkezik. A hűtési tartomány gyárilag beállított és a felhasználó által nem módosítható ez az érték. Érintőgombos vezérlő elektronika és digitális hőmérsékletkijelző van beépítve. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási funkcióval, alsó referencia szondával és biztonsági termosztáttal is rendelkezik a hűtőszekrény. Beépített 12V akkumulátor segítségével áramszünet esetén hálózattól független az áramellátás és a jeltovábbítás 12 órán keresztül. RS 485 csatlakozó. Termékhőmérséklet érzékelő szonda bemenet (átmérő: 10 mm). A hőmérsékletstabilitás és állandóság miatt az EN 60068-3 mérési norma alapján a hűtő részben a grádiens 5,1 K, a maximális fluktuáció 4,9 K. Feszültségmentes érintkező, amely a központi riasztórendszerre csatlakoztatható, valamint billentyűzár is elérhető. A külső burkolat fehér porszórt acél, a belső pedig egy darabból öntött polisztirol, amelyen álpárologtató védőburkolat van. A hűtőszekrény belsejében 3 db 440x420 mm méret, fehér színű védőbevonatos acél rácspolc és egy padlótároló található. A polcok magassága 35 mm-ként állítható és terhelhetőségük egyenként 45 kg. Nyitómechanizmusos  fogantyú. Automatikus leolvasztás.


A Liebherr ipari termékekre 5 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 597 x 615 x 820 mm
  • Energiafogyasztás: 1,010 kWh/24h
  • Súly: 48 kg
  • Hűtéstartomány: +5 °C
  • Bruttó űrtartalom: 152 liter
In stock Gyógyszerészeti hűtők > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 892 390,- HUF
Akciós ár: 847 771,- HUF

Bruttó ár: 1 076 669,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).