Prémium termék
LGPv 8420 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő szekrény -35°C

LGPv 8420 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő szekrény -35°C

A LGPv 8420 | Laboratóriumi mélyhűtő szekrény egy bruttó 856 literes, dupla ventilációs légbefúvásos hűtési rendszerrel, felső léghűtéses aggregáttal felszerelt ipari mélyhűtő. Zárható SwingLine teli ajtóval, amelyek önműködően csukódik és nyitásának iránya megfordítható, valamint az ajtó szigetelése higiénikus és kicserélhető. A vezérlő elektronika elektromos és érintőgombos. Digitális 1/10 fok pontos hőmérsékletkijelzés. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási funkcióval, integrált adatmemóriával felszerelt hűtőszekrény. Egy ponton történő hőmérsékletkalibrálás lehetséges (a beállított és a tényleges belső hőmérséklet között az eltérés 0,1°C pontosságú állítási lehetősége, 1 hőmérsékletre). A vezérlés áramellátása és a jeltovábbítás áramszünet esetén egy 12V beépített akkumulátor segítségével külső hálózattól függetlenül 72 órán keresztül működni tud. Az érintkező feszültségmentes és a központi riasztórendszerre csatlakoztatható. A mélyhűtő szekrény RS 485 csatlakozóval, kalibrálható termékhőmérséklet érzékelő szonda csatlakozási lehetőséggel és bemenettel (átmérő: 7,0 mm) van felszerelve. Az EN 60068-3 mérési norma alapján van beállítva a hőmérsékletstabilitás és állandóság. A grádiens 4,5 K, a maximális fluktuáció pedig 5,7 K. Billentyűzárral és nyomáskiegyenlítő szeleppel is rendelkezik a LGPv 6520 | Laboratóriumi mélyhűtő szekrény. A külső burkolat fehér porszórt acél, a belső pedig rozsdamentes acél. A fagyasztó belsejében „L” alakú rozsdamentes acél polctartó sínek vannak beszerelve. 4 db megerősített, 620x800 mm méretű, szürke védőbevonatos acél rácspolc, valamint padló tároló van elhelyezve. A polcok magassága 27,5 mm-ként állítható és egyenkénti terhelhetőségük max. 60 kg. Automatikus leolvasztás. 4 db bolygó kerék, amelyekből az első kettő fékezhető.


A Liebherr ipari termékekre 5 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

A különböző vakcinák rakodási segédlete letölthető a képek alatt a "Dokumentumok letöltése"-re kattintva!

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 790 x 980 x 2160 mm
  • Súly: 183 kg
  • Hűtéstartomány: -9/-35 °C
  • Energiafogyasztás: 4,762 kWh/24h
  • Bruttó űrtartalom: 856 liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 2 674 000,- HUF

Bruttó ár: 3 395 980,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).