Prémium termék
LGUex 1500 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő szekrény -30°C

LGUex 1500 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő szekrény -30°C

Az LGUex 1500 | Laboratóriumi mélyhűtő szekrény egy bruttó 310 literes, polconkénti statikus hűtési rendszerű felszerelt ipari hűtőszekrény. Robbanásbiztos/szikramentes belső tér. Zárható HardLine teli ajtóval rendelkezik, amely önműködően csukódik és nyitásának iránya megváltoztatható. Az ajtó szigetelése higiénikus és cserélhető. Érintőgombos vezérlő elektronika, valamint digitális, 1/10 fok pontos hőmérsékletkijelzővel van felszerelve. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási rendszerrel, integrált adatmemóriával ellátott a mélyhűtő szekrény. 1 ponton történő hőmérséklet kalibrálás. Kalibrálható termékhőmérséklet érzékelő szonda szonda csatlakoztatási lehetőség és bemenet (átmérő: 10 mm). Feszültségmentes érintkező, amely a központi riasztórendszerre csatlakoztatható. RS 485 csatlakozó. A hőmérsékletstabilitás és állandóság miatt az EN 60068-3 mérési norma alapján a hűtő részben a grádiens: 6,6 K, a maximális fluktuáció: 3,3 K. Billentyűzárral felszerelt a hűtőszekrény. Kívül fehér színű porszórt acél a burkolat, belül pedig egy darabból öntött polisztirol. A hűtő belsejében 3 db fix hűtött polc, 1 darab felső elpárologtató rács, 3 db kivehető műanyag fiók. A polcok egyenkénti terhelhetőségük 24 kg és a köztük lévő távolság 149 mm. Nyitómechanizmusos fogantyú. Manuális leolvasztás.


A Liebherr ipari termékekre 5 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

  • Külső méretek
    (szé x mé x ma): 597 x 615 x 820 mm
  • Súly: 45 kg
  • Hűtéstartomány: -9/-30 °C
  • Energiafogyasztás: 0,926 kWh/24h
  • Bruttó űrtartalom: 139 liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 584 000,- HUF

Bruttó ár: 741 680,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).