Nagyértékű berendezéseit díjmentesen kiszállítjuk Önnek

Raktáron lévő termékre Budapest területére maximum 5 munkanap alatt, vidékre maximum 10 munkanap alatt ingyenes, kapuig történő kiszállítást vállalunk minimum nettó 150 000 forintos rendelés esetén.

Expressz kiszállítási igény illetve konyhafelszerelések kiszállítási igénye esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Az ingyenes kiszállítási kedvezmény a rendszeres Fekete Szerda és más akcióval, illetve kedvezménnyel nem vonható össze.

 
LGUex 1500 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő szekrény

LGUex 1500 | LIEBHERR Laboratóriumi mélyhűtő szekrény

 1. Főoldal
 2. Laboratóriumi hűtők és fagyasztók
 3. Egészségügyi berendezések
 4. Hűtéstechnika

Az LGUex 1500 | Laboratóriumi mélyhűtő szekrény egy bruttó 310 literes, polconkénti statikus hűtési rendszerű felszerelt ipari hűtőszekrény. Robbanásbiztos/sziramentes belső tér. Zárható HardLine teli ajtóval rendelkezik, amely önműködően csukódik és nyitásának iránya megváltoztatható. Az ajtó szigetelése higiénikus és cserélhető. Érintőgombos vezérlő elektronika, valamint digitális, 1/10 fok pontos hőmérsékletkijelzővel van felszerelve. Tesztelhető és testreszabható optikai és akusztikus riasztási rendszerrel, integrált adatmemóriával ellátott a mélyhűtő szekrény. 1 ponton történő hőmérséklet kalibrálás. Kalibrálható termékhőmérséklet érzékelő szonda szonda csatlakoztatási lehetőség és bemenet (átmérő: 10 mm). Feszültségmentes érintkező, amely a központi riasztórendszerre csatlakoztatható. RS 485 csatlakozó. A hőmérsékletstabilitás és állandóság miatt az EN 60068-3 mérési norma alapján a hűtő részben a grádiens: 6,6 K, a maximális fluktuáció: 3,3 K. Billentyűzárral felszerelt a hűtőszekrény. Kívül fehér színű porszórt acél a burkolat, belül pedig egy darabból öntött polisztirol. A hűtő belsejében 3 db fix hűtött polc, 1 darab felső elpárologtató rács, 3 db kivehető műanyag fiók. A polcok egyenkénti terhelhetőségük 24 kg és a köztük lévő távolság 149 mm. Nyitómechanizmusos fogantyú. Manuális leolvasztás.


A Liebherr termékekre 2+3 év garanciát biztosítunk. A feltételek a "'Szavatosság és jótállás" menüpontban találhatóak.

Termékjellemzők:

 • Külső méretek
  (szé x mé x ma): 597 x 615 x 820 mm
 • Súly: 45 kg
 • Hűtéstartomány: -9/-30 °C
 • Energiafogyasztás: 0,926 kWh/24h
 • Bruttó űrtartalom: 139 liter
In stock Laboratóriumi hűtők és fagyasztók > Egészségügyi berendezések > Hűtéstechnika

Nettó ár: 596 000,- HUF

Bruttó ár: 756 920,- HUF

 
 

REFERENCIÁK

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Bővebben

ÚJDONSÁGOK ÉS AKTUALITÁSOK HÍRLEVELÜNKBEN

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb hírekért, vagy aktuális akciókért, ajánlatokért Emailcímem megadásával hozzájárulok, hogy a megadott emailcímre érkező hírlevélben a Thermotechnika-Crown Cool Kft. általános statisztika készítés céljából nyomon kövesse az aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás).